Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Koulua ja blogia..

2. lokakuuta 2008

Koulua ja blogia..

Sain koko 89 sivun paketin tulostettua! Luin neljännelle sivulle asti enkä kehdannut lukea enempää, kuinka olen voinut olla niin naiivi ja typerä!! Kuvittelin oikeasti osaavani jotain espanjaksi kun sain tilattua kuumaa vettä sanakirjan avulla ja kokista hotellilta..!! aaaah!! Täytyy varmaan keskittyä lukemaan niitä juttuja siitä 6kk maassaoleskelun kohdalta kun alkaa jotain selkoa olemaan :D

Opettajien lomautukset on niin syvältä kuin voi vaan olla. Tekisi mieli kirjoittaa tulta ja tappuraa mutta telkkarista on juuri alkamassa niinkin tärkeä sarja kuin BIG BROTHER joka on mun mielestä psykologisen tutkiskelun kannalta todella mielenkiintoinen vaikka asukkaat ovatkin pääasiassa täysiä tolloja :D.

Äidinkielen 9-kurssi vaikuttaa kiinnostavalta ja toivottavasti pääsemme kirjoittamaan paljon. Psykologia on odotettua tylsempää mutta täytyy varmaan vaan asennoitua oikein. Filosofia vaikuttaa hauskalta, meillä on pieni ryhmä ja kokeen osuus kurssinumerosta tulee olemaan 40%, ja loput 60% koostuu tunnilla käydyistä keskusteluista ja niihin osallistumisesta. Aihepiirinä meillä on yhteiskuntafilosofia ja siinä päädyttiinkin heti tarttumaan niihin Kauhajoen ja Jokelan tapahtumiin. Myös psykologiassa Renny mainitsi jotain. Siinä onkin sitten kaikki meidän koululle tarjottu kriisiapu :D. Tosin, enpä usko itse ainakaan sellaista tarvitsevani sen enempää kuin kukaan muukaan, Kauhajoki on kuitenkin toisella puolella suomea eikä kosketa meitä ihan niin paljon kuin voisi kuvitella. Tai voinhan olla väärässäkin, itse ainakin olin todella järkyttynyt kun sain tapauksesta tietää. Johtunee siitä, etten ollut paikalla silloin kun Jokelassa paukkui.
Photobucket

Tunnisteet: , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu