Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mate

25. syyskuuta 2008

Mate

Myöhästyin matematiikan kokeesta iloiset puoli tuntia, mutta sain kuitenkin kokeen tehtyä ja ihan hyvillä mielin lähdin. Sain vaaditut 6 tehtävää kymmenestä tehtyä ja ihan kirkkaasti taitaa mennä läpi. Nyt jäljellä vaan ensimaanantainen espanjan yo-koe ja sitten tiistaina tai keskiviikkona, en muista, äidinkielen kurssikoe. Hyväääää. 

On ihanaa kun on syksy, joka paikassa keltaista ja oranssia ja punaista, + paljon omenoita puissa ja meillä riikunoita ja luumuja hirveitä määriä :)
Photobucket
Riikunoita:
Photobucket
Photobucket
Työpöytä psykologian kolmoskurssin kokeeseen lukemisen alkuvaiheessa, loppujen lopuksi noit amuistiinpanolappuja kertyi 7 ja matikastakin myöhemmin 12. Kai kannatti, ihan hyviä arvosanoja odottelen tästä jaksosta. :)
Photobucket

Tunnisteet: , ,

1 kommenttia:

Blogger Kuukkeli kirjoitti...

Ihania värejä näissä kuvissa!

Mun tuli jostain syystä ikävä lukioon viimeistä kuvaa ja sun selityksiä katsellessa. Vaikka ei mulla koskaan työpöytä näyttänyt tuolta, koska en koskaan lukenut työpöydän ääressä vaan keittiössä, sohvalla, sängyssä, lattialla ja joskus epätoivoisimpina hetkinä kodinhoitohuoneen lattialla, kun tuntui että se on ainut paikka, jossa ei ole virikkeitä tehdä mitään muuta kuin päntätä.

27. syyskuuta 2008 klo 4.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu