Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

POLLO :D

1. lokakuuta 2008

POLLO :D

Ahhh tein ihanaa pastaa aurajuustokana-kermakastikkeella :D !! ja jälkkäriksi pannaria. Kuulostaa hirveen hienolta mut just niin yksinkertasta ja helppoa et jopa multa onnistu.

Huomenna alkaa koulussa uusi jakso, ja olen nyt kyttäillyt netistä josko joku opettaja olisi jo antanut mulle kurssiarvosanan. Eipä sieltä mitään yllätyksiä tullut, psykologian ja äidinkielen arvosanat kiinnostaa eniten mutta niitä ei vielä näy. Englannin osalta ei mitään yllätyksiä, samalla kaavalla kuin ennenkin, mutta matikan 7 hämmästytti vähän sillä odotin 8.. Mutta ei voi mitään.

Blogiin tuli kysymys, vastaan julkisesti:
kannattaako sun mielestä semmoseen maahan mennä vaihtoon jonka kieltä ei osaa juurikaan?

Kannattaa! Siinä oppii kokonaan uuden kielen ja useimmiten vielä sellaisen jota eivät monet muut suomessa osaa. Kieli ei saa olla este, jos joku maa kiinnostaa niin sinne on sitten mentävä huolimatta siitä mitä kieltä siellä puhutaan..!!

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

Anonymous Muusi kirjoitti...

Saisko reseptin? :)

1. lokakuuta 2008 klo 23.05  
Blogger Sari kirjoitti...

Heh, no tässä ei juuri mitään reseptejä tullut käytettyä, 4 kanafilettä paistoin pannulla ja heitin aurajuustonjämät (n. puolikas paketti) mukaan ja 2dl ruokakermaa ja annoin hautua sen aikaa kun makaroonit kypsyivät :D Olisin laittanut ananasta ja herkkusieniä myös jos olisi niitä juuri sillä hetkellä kaapissa ollut.. :)

1. lokakuuta 2008 klo 23.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu