Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Videoita ja muistoja parin vuoden takaa

8. marraskuuta 2010

Videoita ja muistoja parin vuoden takaa


Liikkistää, rakastuttaa, itkettää, nuputtaa, itkettää taas, ikävöittää, nuo ajat olivat ihania, voisinpa palata niihin edes hetkeksi takaisin! Ihanaa että olen elänyt kaiken tuon! Ihanaa että nuo kaikki ihmiset ovat olleet osa elämääni! Yrittäkääs arvata minkämaalaisia ihmisiä videolla esiintyy.

1. Mistä tulee tyttö joka sanoo suomeksi "minä rakastan sinua"?
2. Entä poika joka soittaa kitaraa?
3. Portugalia puhuvat ovat kai niin ilmiselvästi brasilialaisia että turha edes kysyä :D
4. Boca Del Rio-lippispäinen poika "que pedooo!!"?
5. "HEY NO MAMES GGGGGUEYYY DONDE ESTA MI LIBRETAAA?"-poika?
6. Cerveza por favor-paitainen poika?
7. Keltapaitainen tyttö bussin takarivillä?
8. Hänen vieressään istuva tyttö, "Sariiii te amo"
9. Punapaitainen "loulouuu, holaa"-poika (aika ilmiselvä vissiin :D)

Koska on jotenkin niin liikkistä huomata eroja esim. noissa aksenteissa. Brasilialaisilla on aika leimallinen aksentti. Ja käytös. :D

Menen ihan kananlihalle tuossa lopussa kun lauletaan tuota Mexico en la piel-kappaletta yhdessä <3! Ajatuksesta siitä kuinka eri puolilta maailmaa, erilaisista taustoista ja tarinoista tulleet ihmiset kohtasivat toisensa Meksikossa ja rakastuivat, toisiinsa ja Meksikoon. Kuinka hieno onkaan maailma!

Minulla on tällainen vihko.

Tämä vihko on vajaan parin sentin paksuinen tuhti paketti täynnä RAKKAUTTA. Rakkauden sanoja. Joka sivulla. Tämä on yksi kalleimmista aarteistani.
Rakas Marlen. Kiitos näistä kauniista sanoista ja kuvista. Ja kyllä, lupaan sanoa terveisiä kaikille suomen papitoille. Terkkuja vaan!
Rakkautta Suomen ja Ranskan välillä. Marie <3
Nancy Taiwanista. Awwww!
Tässä tuo tuolla videollakin esiintynyt juttu. Koko hommahan lähti siitä kun olimme ravintolassa syömässä, ja listalla oli "MILANESA"-jotain. Ja siitähän ne brasilialaiset sitten saivatkin idean! Mitä tänään on ruoaksi? MILANESA-FILADESA-FINLANDESA! Eläköön kaksoismerkitykset. :D
Voi rakas Jing kuinka kaipaan sinua! Jonain päivänä tupsahdan luoksesi Thaimaahan ja hukutan sinut halauksiin!
Liikkistä!! Google translatorilla aikaansaatu sauomenkielinen teksti. Rakastan sinua sisko suomi! Me siento surullinen! Ihana.Tämä video on yksi monista läksiäisissäni kuvatuista. Minulle kuvattiin kokonainen melkein puoli tuntia kestävä kooste juhlista mutta valitsin tähän nyt vain kaksi osaa siitä sillä en usko että ketään kiinnostaa katsoa puolta tuntia minua vollottamassa :D !! Tässä kuvassa mun tukka on tuollainen siksi että olin ollut uimassa! Kyseessähän oli siis uima-allasbileet. Ja toi paita, mulle oli teetetty tollainen ja siinä oli kuvat kaikista parhaista kavereistani! Aivan ihana.


Ja sitten totuus! Näin paljon siellä minusta pidettiin ;D;D;DDD !! No ei, siis jos jollekin ei ole tuttu tämä tapa, niin Meksikossahan ensin lauletaan ja sitten puhalletaan kynttilä. Tämän jälkeen joku "keksii" aloittaa huutelun: "mooordiiiiida! mordida! mordida!" Eli haukkaus, haukkaus, haukkaus. Ensimmäinen pala kakkua pitää haukata suoraan siitä reunasta suuhun. Ja vitsikkäinä ihmisiä meksikolaiset sitten tönäisevät haukkaajan naaman sinne kakkuun. Hip hei. :D Muuten meni hyvin mutta tuota valkoista kakkua meni nenään. Siksi haukon tuossa henkeäni kuin kala.

Voi miten rakastankaan Meksikoa!

Tunnisteet: , , , ,

6 kommenttia:

Anonymous anna kirjoitti...

Mulla on mun Ranskan rotary-vaihdosta vähän samanlainen vihko ku sulla. Aina jos on huono fiilis otan tuon vihkon esille. Siellä lukee niin ihania juttuja. Samalla iskee kamala kaipuus. Mutta se on sellane hyvä kaipuus :) Olin kevätlukukaudella Kreikassa Erasmus-vaihtarina. Jos on huono fiilis katselen myös niitä valokuvia. Ei voi olla ku hymyilemättä :)

8. marraskuuta 2010 klo 22.36  
Blogger rva ruusunen kirjoitti...

Mulla meinas tulla itku kun luin tän ja katsoin nuo videot! Tuli niin kova ikävä omaa vaihtoa ja sitten samalla sain fiilistellä sun parhaita hetkiäsi ja.. Huokaus.

Nyt ollaan sitten kaihoisia ja ikävöiviä koko päivän. Toisaalta, nuo ovat juuri niitä elämän parhaita asioita, joita pitääkin muistella. <3

9. marraskuuta 2010 klo 9.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Selvästikin high school exchange teki sinuun suure vaikutuksen. Aiotko/Haluaisitko muutta Meksikoon tulevaisuudessa?
Jos olisin sinä, muutaisin.


Mä olin Ranskassa vaihdossa, ja lopulta jäin tänne ja tein lukion loppuun täällä ja nykyään opiskelen täällä yliopistossa :) Voi toki olla että yhdellä ranskalaisella miehellläkin oli vähän vaikutusta asiaan... ;)

9. marraskuuta 2010 klo 12.22  
Blogger Sari kirjoitti...

Anna tuo oli meillä ainakin aika yleinen tapa että suurimmalla osalla oli tuollainen muistojen vihko jonne sitten kirjoiteltiin juttuja toisilleen :) Ja se on just nimenomaan sitä kaunista kaipausta!

Rva Ruusunen <3 ! Mä olen katsonut näitä videoita niin monta kertaa että muistan ulkoa tasantarkkaan mitä kukakin sanoo ja millä äänenpainoilla.. Ihania muistoja, host-isä osti ihan vain tätä tilaisuutta varten videokameran! Sanoi että on miettinyt sellaisen ostamista mutta nyt kun oli hyvä syy niin tuli toteutettua suunnitelma :') <3

Anonyymi kyllä vaan, olen miettinyt paljonkin sitä Meksikoon muuttamista. Toistaiseksi minulla on suunnitelmissa käydä kouluni loppuun suomessa, käydä korkeakouluvaihdossa jossain muussa maassa (luultavasti Espanja tai Ranska, tai riippuu tietysti jos kohtalo puuttuu peliin ja heittää minut jonnekin ihan muualle!), jonka jälkeen sitten olen ajatellut kierrellä maailmaa ja löytää sen oman paikkani. Meksiko on kuitenkin minulle niin hirveän rakas että se on ihan kärkisijoilla preferenssilistallani! Kuitenkin, Meksikolla on myös huonoja puolia jotka liittyvät köyhyyteen ja turvallisuuteen, ja ne vaikuttavat kyllä päätökseen myöskin. Yksi parhaista kavereistani kidnapattiin vastikään kotikaupungissani, yhdestä baarista jossa kävin itsekin paljon. Hän on kyllä jo päässyt vapaaksi mutta, säikäytti. Tottakai tiesin että noita juttuja on ja tapahtuu mutta tämä osui niin lähelle. Ensikesänä minulla on kuitenkin suunnitelmissa lähteä Meksikoon työharjoitteluun, jos kaikki vaan sujuu niinkuin pitää. :)

Missä päin ranskaa asut ja kuinka kauan olet nyt ollut siellä?

9. marraskuuta 2010 klo 14.26  
Blogger Ciacy kirjoitti...

Oi kuinka ihania muistoja ja ihanan eloisia ihmisià. Varmasti siinà osasyy miksi maahan rakastuit. Tosi hieno tuo vihkonen, missà muut ovat kirjoitelleet terveisià ja muuta. Tuo kakkujuttu taasen ei ollut niin kiva juttu. Ok, jos ei meikkià tai muuta, mutta kyllà ottais pààhàn jos olis vaikka oikein laittautunut...Tuohon tilanteeseen kuitenkin sopi hyvin :D

9. marraskuuta 2010 klo 15.28  
Blogger Sari kirjoitti...

Toi kakkujuttu on tosi hauska :DDD Ei kukaan tuolla laittaudu silleen tonne "alku"juhliin, ton jälkeen esim mä menin kotiin suihkuun ja laittautumaan ja sitten vasta lähdettiin klubille jne.. :)

9. marraskuuta 2010 klo 18.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu