Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kurkkaus menneisyyteen - le relais de l’amitié

6. marraskuuta 2010

Kurkkaus menneisyyteen - le relais de l’amitié

Ciacy laittoi minulle tämän jo laajalti blogistaniassa kiertäneen ystävyyskapulan! Tarkoitus on siis vastata 8 kysymykseen ja heittää kapula seuraavalle!


1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen "Mikä sinusta tulee isona"?
Poliisi. Nuorallatanssija. Uinnin opettaja.

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
MUUMIT . Ehdottomasti. Pystyn siteeraamaan hämmästyttän pitkiä pätkiä eri muumijaksoista. Suuri suosikkini on aina ollut MUUMIPEIKKO JA PYRSTÖTÄHTI ja sieltä PIISAMIROTTA! Sarjakuvista tykkäsin MASI-sarjasta ja Aku Ankasta :)


3. Lempileikkejäsi?
Rakastin leikkiä yksin. Barbeilla. Puin niitä ja tein kampauksia. Minulla oli vain yksi mies-barbi (eli KEN) joten yleensä leikin, että Ken oli prinssi ja hän järjesti Tuhkimo-tyyliset kutsut eli kaikki valtakunnan nuoret naiset kutsuttiin juhliin ja prinssi valitsi heistä kauneimman puolisokseen! Tätä leikkiessäni äitini kuulemma aina ajatteli seisovansa kasvatuksen raunioilla - mikä kamala ajatusmaailma että mies saa valita useiden ehdokkaiden joukosta sen joka on kaunein!

Rakkain leikkitoveri minulle oli aina oma vaarini. 

4. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Rakastin lapsena kaikkea urheilua. Pelasin lentopalloa reilut 10 vuotta ja pärjäsin siinä hyvin, korkein saavutukseni taitaa olla A-nuorten SM-pronssi. Pelasin myös useita vuosia pesäpalloa. Olen myöskin ollu Haminalaisen uimaseuran listoilla pari vuotta. Ala-asteikäisenä pelasin tennistä. Kävin kerran koripallokoulun mutten oikein pitänyt siitä niin se jäi. Joskus alle kouluikäisenä äitini vei minut yleisurheilukouluun ja lopetin sen kesken kun olin niin pettynyt - siellä ei harjoiteltukaan pikajuoksua, pituushyppyä, keihäänheittoa tai muuta sellaista vaan leikittiin usein esim. hippaa. Totesin äidilleni että "minä en ole tullut tänne leikkimään" enkä enää halunnut osallistua sen jälkeen. Siihen jäi yleisurheilu-ura minun osaltani :D Olen kuitenkin voittanut koko ala-asteen ajan lähes poikkeuksetta kaikki luokan yleisurheilu- ja hiihtokilpailut.. Kerran muistan kun hiihtokisoissa ei saanut hiihtää luistelutyylillä vaan piti lykkiä menemään perinteisellä - jäin siinä kisassa kolmanneksi ja voi minua harmitti niin :D

Hahahah tämä on joku ikivanha video jonka löysin kun etsin jotain sopivaa kuvaa liitteeksi tähän :D Olen siis tuo joka tuossa keskitorjujana huseeraa, eli se joka pääsee tällä videolla kaksi kertaa "lyömään". Hävettää ja naurattaa. Olen tuossa jotain 13- tai 14-vuotias. Ja mulla on musta tukka :D
5. Ensimmäinen musiikki-idolisi ?
Daze. :D


6. Parhaat synttärisi ja miksi?
Hmm. En muista kuinka monta vuotta täytin mutta äiti oli järjestänyt minulle ja synttäriseurueelle aarteenetsintää! Oli piirretty kartta pihasta, ja jokaiselle oli kätketty omalla nimellä varustettu karkkipussi pihalle. Jokaisella oli omaan karttaan merkittynä reitti aarteen luo! Ihana äiti oli oli nähnyt kamalasti vaivaa ja kaikki vieraat tykkäsivät aarteenetsinnästä kovasti :D

7. Paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?
Hehe, yksi joulu sain vanhemmilta lahjaksi matkalaukun ja vähän rahaa, olikohan se vinkki? No ei. Mutta se matkalaukku on kyllä reissannut mukana vaikka missä ja kestänyt kaikenlaiset maailman kolhut.

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
Ai mitä olisin halunnut silloin lapsena tehdä? No, ainakin halusin kirjoittaa kirjan. En ole vielä kirjoittanut :).


Minulta tämä kapula lentää Rva Ruususelle, aNNiKalle, Anulle!

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Blogger Ciacy kirjoitti...

Hih, màkin muistan nuo koulujenvàliset, kun ei luistelutyylillà saanut mennà, heh!
Kiva tuo lenttisvideo :D

6. marraskuuta 2010 klo 2.26  
Anonymous anna kirjoitti...

Huippu toi Daze :D haha!

6. marraskuuta 2010 klo 13.23  
Blogger Sari kirjoitti...

Ciacy Meillä sai aina mennä luistelutyylillä muuten, paitsi tuon yhden kerran kun meille oli tehty hiihtorata jäälle ja oli pakko hiihtää perinteistä :D

Anna joo!! Ihan mahtava :D:DD (osaan nuo ulkoa....)

6. marraskuuta 2010 klo 17.06  
Blogger Anu Pauliina kirjoitti...

ihanaa! mua ei ikinä kukaan haasta :D

7. marraskuuta 2010 klo 8.29  
Blogger Elmu kirjoitti...

Loukkaannuit tosi paljon matkalaukkulahjasta ja syytit "joulupukkia" siitä, että sinut halutaan häätää kotoa pois. Matkalaukkuparka joutui seisomaan iät ajat huoneesi ulkopuolella. Muistatko?

Ja tuossa lentisvideossa ei ole mitään hävettävää. Moukaroit palloa aika paljon kovempaa kuin useat ikäisesi ja C:n peleissä joka ainoassa turnauksessa joku vastustajajoukkueiden pelureista itki, kun syötit niin kovaa. Ja ViLePan valmentaja sätti sinut, kun iskulyöntilämmittelyssä osuit johonkin hänen peluriinsa ja tätä sattui. - Jos iskukäsi on vielä läheskään entisessä vireessä, saat taatusti olla rauhassa ahdistelijoilta (kuten Virpikin aikanaan).

7. marraskuuta 2010 klo 17.44  
Blogger Sari kirjoitti...

Anu voi ei ! :D Nyt haastaa! <3

Mami, en muista ollenkaan että olisin loukkaantunut :DDD Voi ei ! Iskukäsi on ennallaan mutta pomppu ei, eikä varmaan mikään muukaan. huokaus. :(

7. marraskuuta 2010 klo 21.07  
Blogger Elmu kirjoitti...

Pompun ktoaminen johtuu vain siitä, että pelitossusi ovat kuluneet ja kokemuksesta voin sanoa, että kaikissa uudemmissa malleissa pomppuominaisuudet ovat vanhoja malleja huonommat. Olit mulle vihainen, kun kerran urheilukaupassa tossuostoksilla reklamoin kauppiaalle tästä ongelmasta :)

8. marraskuuta 2010 klo 9.20  
Blogger rva ruusunen kirjoitti...

Tää oli ihan mahtava, etenkin tuo lentisvideo (; Aika maukkaan vastapallon sait paukauttaa lattiaan! <3<3<3

Mun piti jo aiemmin kommata tätä mutta se jäi :) Ja se minun vastaukseni siis löytyy täältä:

http://kaukokaipuu.blogspot.com/2010/11/lapsellinen-kysely-ja-sitakin-syvempi.html

pus !

8. marraskuuta 2010 klo 11.54  
Blogger Sari kirjoitti...

Elmu joo.... Muistan, mua nolotti kun puhuit niin hölmöjä myyjälle ;D Nyt varmaan itse reklamoisin samasta asiasta itse!

Rva Ruusunen <3 ! Pusss!

8. marraskuuta 2010 klo 11.59  
Blogger //aNNiKa kirjoitti...

Kiitos, otan haasteen vastaan, kunhan olen esseet saanut palautettua tältä vkolta! :)

9. marraskuuta 2010 klo 22.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu