Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

No pretendo parar, ¿dime quién camina cuando se puede volar? Mi destino es andar.

6. syyskuuta 2010

No pretendo parar, ¿dime quién camina cuando se puede volar? Mi destino es andar.

Pahoittelen blogihiljaisuutta. Olen yrittänyt totutella takaisin koulun rytmiin, läksyjen tekoon ja sellaiseen. Meillä on muutamia mielenkiintoisia juttuja lukujärjestyksessä mutta aika kurjaa on tämä toinen lukukausi kyllä. Tällä hetkellä lukujärjestyksessäni vilisee seuraavanlaisia nimikkeitä:
  • Matkailuyrittäjänä suomalaisessa yhteiskunnassa
  • Työelämän puheviestintä ja dokumentointi
  • Matkailuoikeus
  • Matkailuyrittäjän taloudelliset laskelmat
  • Servicesvenska för turismbranschen
  • Ranskan alkeet 3
  • Ruotsinkielen intensiivi
Eli joo... Noista mielenkiintoisin on tuo matkailuoikeuden kurssi ja huonoiten minulta sujuvat nuo eritasoiset ruotsit. Meillä on muuten neljän päivän opintomatka Tukholmaan tuossa marraskuussa, hellurei ja hellät tunteet sanon minä kun siinä pistetään 50 korkeakouluopiskelijaa samalle ruotsinristeilylle. En odota mitenkään erityisen innolla, mutten toisaalta voi enkä halua ryhmäpaineen takia tuolta matkalta poiskaan jäädä. Tuo kun nimittäin taitaa olla niitä juttuja joita muistellaan vielä viisikymppisinäkin.

Tuohon "Matkailuyrittäjän suomalaisessa yhteiskunnassa"-opintokokonaisuuteen kuuluu TOIMIALARAPORTIN sekä YRITYSRAPORTIN tekeminen, jotka tulevat olemaan melkoisen laajoja ja epämiellyttäviä duuneja, luulen. Tai toivotaan tottakai ettei näin olisi. Hommat tehdään neljän hengen ryhmissä joka tuo omalta osaltaan helpotusta mutta toisaalta myös jännitteitä työntekoon. Toivotaan toki parasta ja let's go with the flow.

Joku jätti silloin ennen kesälomaa minulle kommentin että "siinä missä ensimmäinen lukukausi innostaa voi toinen vuorostaan lannistaa" ja niin se on - niin minulla kuin monella muullakin. Ensimmäinen lukukausi oli täynnä ihanaa: maantietoa, kulttuurien tuntemusta, innostavia projekteja ja kauniita kuvia... Ja nyt vain numeroita, kansantaloutta, ruotsia, laskelmia, taulukoita... Onneksi minua sattuu kiinnostamaan kovasti tuo matkailuoikeus ja lakiin liittyvät luennot. Muuten olisin ihan liemessä.

Ja eipä tänne juuri muuta nyt kuulu. Joku random kehui tänään koulun vessassa hiuksiani kauniiksi. Kiitos!

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu