Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jos rakastat liikaa kirjoja, minä kysyn sinulta, miten käy minun kun tunnet minut kannesta kanteen?

24. elokuuta 2010

Jos rakastat liikaa kirjoja, minä kysyn sinulta, miten käy minun kun tunnet minut kannesta kanteen?

Katsoin viikonloppuna sen paljon parjatun Jos Rakastat-elokuvan. Tai musikaalin. Tai musiikkielokuvan. Mikä se nyt olikaan. Ja se alku oli todellakin niin huono että oli lähellä etten jättänyt koko elokuvaa kesken. Onneksi en jättänyt.

Päähenkilön lapsuudesta kertova osuus oli kammottavaa seurattavaa sillä lapsinäyttelijä oli minusta melko mitäänsanomaton mutta se toki hänelle anteeksi annettakoon kun hänen osuutensa onneksi jäi niin lyhyeksi. Sitten taas kun päähenkilöä Aadaa kuvattiin lukioikäisenä oli hänen roolihahmonsa minusta niin kamala etten voinut sitä sietää. Mutta ratkaisevan juonenkäänteen jälkeen päähenkilö muuttui minusta niin ihanaksi ja miellyttäväksi että loppuelokuva olikin sitten silkkaa ihanaa! Kauniita lauluja, kauniita ihmisiä, ihana tarina.. Kaunis.

Jos Rakastat löytyy mm. ilmaiseksi FIN-TV:stä (LINKKI) ja youtubesta löytyy myös hyviä pätkiä joista saa esimakua elokuvaan.

Mm. Eppu Normaalin kappale "Joka päivä ja joka ikinen yö" on tuossa elokuvassa sovitettu ihanaksi vaikka alkuperäiskappale on aina ollut minusta kamala. Elokuvassa sen esittää Sarah Kivi jolla on ihana ääni! (Video)

Otsikkoteksti tulee elokuvan nimikkokappaleesta "Jos rakastat". Aivan ihana kappale!! Todella kauniit sanat. Senkin voi kuunnella youtubesta (Linkki).

Ja tässä vielä elokuvan musiikkivideo. Ihana. (Musiikkivideo)

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

Blogger Anu Pauliina kirjoitti...

Kiitos vinkistä! En ollut koskaan kuullutkaan elokuvasta, katsoin sen nyt ja kyyneleitähän siinä tuli. Ja kylmiä väreitä! Ihana elokuva.

24. elokuuta 2010 klo 22.26  
Blogger Sari kirjoitti...

Minusta tuo oli niin kaunis... Paljon sitä on haukuttu mutta ite tykkäsin tosi paljon :)

24. elokuuta 2010 klo 22.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu