Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

no quqquluuruu

14. heinäkuuta 2010

no quqquluuruu

Pitääkö minun tutkituttaa kilpirauhaseni, josko sieltä löytyisi syy siihen että olen ihan jatkuvasti väsynyt? Hyvin rasittavaa, kun ei jaksa tehdä MITÄÄN muuta kuin vain nukkua nukkua nukkua eikä huvita tehdä mitään tai aloittaa mitään. Tässä on koitettu D-vitamiinit, kofeiinitabletit, kahvit, pidemmät yöunet, lyhyemmät yöunet, päiväunet, kylmät suihkut, liikunta sunmuut vippaskonstit ja aina vain väsyttää. Ja tätä on jatkunut jo monta vuotta!

Kaipaan Madridia. Sitä vapaamielisyyttä ja suvaitsevaa maailmaa, kaupunkia missä mikään ei ole noloa ja ihmiset ovat tottuneet näkemään niin paljon erilaisia ja eritaustaisia ihmisiä etteivät jaksa enää hämmästyä mistään saatika osoitella sormella ja kiljua. Minä kävelin Plaza Mayorin lähettyviltä ostamissani hippihousuissa tässä taloyhtiön pihalla niin n. 10-14-vuotiaat pikkutytöt ensin hiljentyivät ja sitten mentyäni tyrskivät ja tuijottivat avoimesti nauraen housujani. Haloo! Mitä outoa. :D

Madrid oli niin ihana. Vähän kuin eurooppalainen latinoamerikka. Ja niin turvallista! Meksikossa en saanut koskaan ottaa yöllä taksia yksin saati kävellä itsekseni. Madridissa ei koskaan tarvinnut tuntea itseään uhatuksi klo 4 aamuyöllä yksin kotia kohti talsiessa. Ja kyseessä kuitenkin miljoonakaupunki...

No, ehkä palaan sinne syksyllä käymään. Tai sitten en. Minulla on suuruudenhullut suunnitelmat vuoden 2011 kesälle, ja täytyy säästää rahaa sinne jotta voisin tehdä suunnitelmieni toteuttamisesta mahdollista! Pfiu.

Tunnisteet: , , , , ,

6 kommenttia:

Anonymous Pauliina kirjoitti...

Kilpirauhasen vajaatoiminta selvii helposti verikokeilla. Arvot on tosin vähän kiistelty asia, joten vaikka lääkäri sanoo, että arvot on ok, kannattaa ehkä vielä tarkistaa netistä sopivat arvot. Suomessa noi viiterajat on kuulemma aivan liian korkealla, ja vaikka olisivat yli viiterajojen, kaikki lääkärit eivät edes silloin anna lääkitystä. Mutta kannattaa siis käydä verikokeissa, väsyneenä ei kannata olla!

14. heinäkuuta 2010 klo 16.48  
Blogger Eveliina kirjoitti...

Suosittelen sulle Herbalifea! Mä oon saanut imeytyvällä ravinnolla ikuisen väsymykseni kuriin :). En sillon ennen ymmärtänyt yhtään ravinnon tärkeyttä vaikka luulin tietäväni mitä kroppa tarvitsee... Mutta kannattaa tietenkin käydä verikokeissa!

14. heinäkuuta 2010 klo 18.55  
Blogger Karkki kirjoitti...

Mäkin tarkastin kilpirauhaseni just noista samoista syistä. Mutta arvot oli viiterajojen sisäpuolella, joskin ihan rajalla.. sittemmmin sain väsymyksen kuriin e-epalla ja vitamiineilla. Kalaöljyä :D
Kannattaa ne ehdottomasti tarkistaa, kuulin,että se on muuten yllättävän yleistä. Väsymys ei oo kyllä kiva.. Kilpirauhasfoorumillakin on jotakin infoa kilpirauhasarvoista. :)

Ps. tää sun blogi on aivan Ihana!!! :D

15. heinäkuuta 2010 klo 10.17  
Blogger Sari kirjoitti...

Ai siis pelkillä verikokeilla? Minä kun luulin ja pelkäsin että kyseessä olisi joku hankalampikin homma! Täytynee siis tarkistaa tämä kirlpirauhasjuttu asap.

Eveliina mitä ihmettä on Herbalife? :D

Karkki, sinun blogisi se vasta ihana on ja olen kärsinyt sitä lukiessani blogikateudesta :D!

18. heinäkuuta 2010 klo 21.48  
Blogger Karkki kirjoitti...

Oi, ei mun blogia kannata kadehtia.. ja vielà lukijoitakin on hàvinnyt kuin tuhka tuuleen viime aikoina :D hih, ajattelin jo ettà oon oppinut jonkinlaisen lukijoiden katoamistempun. Mutta pààasia ettà seuraa sydàntà :) Hurjasti terkkuja!!!

19. heinäkuuta 2010 klo 22.17  
Blogger Anu Pauliina kirjoitti...

Ootko kokeillu ruokavalion muutosta? Kunnon tankkaus monta kertaa päivässä on vienyt mun väsymyksen ja kaiken muun ikävän kuin tuhka tuuleen. Aamulla reilusti kananmunia, ruisleipää tai kaurapuuroa, jugurttia tai rahkaa eli siis paljon proteiinia ja rasvastakaan ei ole haittaa ja mahdollisimman vähän viljaa ja turhia sokereita (vaikkakin hedelmiä paljon). Ja aterioilla reippaasti sitä lihaa tai kanaa!

Eli siis samaa mieltä Eveliinan kanssa. Herbalife on nopeampi ratkasu (ja kalliimpi), mutta perus proteiininen ruoka ja ennen kaikkea ISO reilu aamupala ajaa saman asian. Mulla ainakin toiminut täydellisesti.

Terkkujaaa

25. heinäkuuta 2010 klo 3.41  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu