Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matka aavikolle...

25. kesäkuuta 2010

Matka aavikolle...

Haluan vielä kirjoittaa lisää tuosta autiomaamatkastani. Todettakoon että retkihän oli itseasiassa hyvin lyhyt ja nimenomaan suunnattu turisteille - autenttisuus oli paikoitellen vähän niin ja näin. Toisaalta ne kokemukset joita sieltä sain olivat ainutkertaisia ja hyviä huolimatta siitä että välillä tuntui että meitä kohdeltiin kuin karjalaumaa!


Tuollainen matka oli mielestäni hyvä "testi" - jos olisin lähtenyt suoraan viikon retkelle Saharaan niin olisi ollut kurjaa huomata esimerkiksi toisena päivänä ettei se olekaan ollenkaan minun juttuni, tällaisella lyhyellä kokeilulla oli hyvä huomata että kyllä minulle sopisi sellainen pidempikin rupeama aavikolla. Nyt kun se on selvillä, niin ehkä seuraavalla kerralla olen jo mukana kunnon jeeppisafarilla jolla matkataan vähän pidemmälle autiomaahan! Nythän matka kameleilla kesti vain reilun tunnin, eli kovin syvälle autiomaahan emme koskaan päässeet. Kameli myös oli varmasti one of the most uncomfortable things I've been sitting on! Haha!


Matkustelu lisää matkakuumetta! Olen nyt etsiskellyt lentoja elokuulle, ennen koulujen alkua olisi kiva käydä vielä kivalla pikalomalla jossain melko lähellä. TOP-10 -listalla on tällä hetkellä mm. Istanbul, Budapest, Ateena, Podgorica, Sarajevo, Zagreb... Tai sitten jotain akselilla Italia, Ranska, Espanja.. En tiedä, hirveästi en ole halukas lennoista maksamaan joten nähtäväksi jää minne sitä päätyy vai päätyykö mihinkään :). Onko jollakulla jotain kokemuksia em. kohteista? Voiko joku suositella jotain mitä en ehkä ole tullut ajatelleeksi?

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu