Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Olen palannut !

16. kesäkuuta 2010

Olen palannut !

Olen palannut ihanan täydelliseltä lomamatkaltani! 2 viikkoa Madridissa ja viikko Marokossa olivat aivan loistavia ja maailmankuvaa laajentavia kokemuksia. Olen hyvin onnellinen että minulla oli mahdollisuus olla lomalla tänä kesänä. Ei harmita yhtään että paiskin kevään töitä ennen koulua uupumuksen uhalla ja tein matkani mahdolliseksi :).

Madrid oli niin kaunis! Suuri ja upea kaupunki jossa on takuuvarmasti jokaiselle jotakin (paitsi rantaa ja merta tottakai, heh) ja paljon ihmisiä kaikkialta maailmasta. Aivan sanoinkuvaamattoman kiva paikka. Harkitsen suuresti lähteväni Madridiin vaihtoon! Heh :)

Ja Marokko sitten! Kuinka upea maa se onkaan. Tahdon tutustua siihen joskus paremmin, sillä eihän viikossa ehdi nähdä kuin pintaraapaisun. Matka oli draamantäytteinen kun paluulentomme peruttiin ja jouduimme omalla kustannuksellamme matkaamaan maata pitkin takaisin Espanjaan, mutta kaikesta huolimatta olen todella viehättynyt siitä mitä Marokko matkailijalleen tarjoaa. Yhtenä upeana kokemuksena mainittakoon matka kamelilla Saharan autiomaahan sekä yö dyynillä paljaan tähtitaivaan alla. Laitan kuvia heti kun mahdollista!

Portugalissa vietimme yhden viikonlopun, ja todettakoon että se viikonloppu oli todella sopivan pitkä aika Portoon. Kaupunki oli aika pieni ja täynnä vanhoja ihmisiä, mutta tottakai hyvin kaunis. Ei siellä olisi kuitenkaan viikkoa jaksanut.

1000 places to see before you die-projektiini sain CHECK-listalle seuraavat uudet kohteet:

  • Toledon katedraali, Toledo, Spain- CHECK 2010
  • Centro de arte Reina Sofia, Madrid, Spain - CHECK 2010
  • El rastro, Madrid, Spain - CHECK 2010
  • Palacio Real, Madrid, Spain - CHECK 2010
  • Parque de Retiro, Madrid, Spain - CHECK 2010
  • Kierros tapasbaareissa, Madrid, Spain - CHECK 2010
  • Plaza Mayor, Madrid, Spain - CHECK 2010
  • Saharan autiomaa, Morocco - CHECK 2010
  • Djemaa El-Fna - aukio, Marrakech, Morocco - CHECK 2010

Tunnisteet: , , , ,

2 kommenttia:

Anonymous M kirjoitti...

Hei Sari!

Olen lukenut sun blogia Meksikon-vuodesta lähtien, olin silloin samaan aikaan vaihdossa ja oli kiva lukea jonkun muun vaihtarikuulumisia ihan erilaisesta maasta. En silloin kommentoinut kertaakaan, mutta luin kyllä ahkerasti. :) Suomeen palaamisesi jälkeenkin blogisi seuraaminen on jäänyt tavaksi, vaikka vaihtarijuttujen vähennyttyä onkin alkanut vaikuttaa ettei meillä välttämättä oikein muuta yhteistä olekaan kuin vaihtarikokemukset ja halu matkustaa. Toisaalta on kivakin lukea ihan erilaisen ihmisen kuulumisia ja ajatuksia, kiitos niistä! Ja onnea maailman valloittamiseen, tämäkin matkasi kuulosti oikein mukavalta ja kohteet näkemisen arvoisilta. Mukavaa kesää. :)

M

20. kesäkuuta 2010 klo 11.23  
Blogger Sari kirjoitti...

Hei M ! Kiva kuulla aina näistä ihmisitä jotka on jo pidemmän aikaa seuranneet elämääni ainakin jonkin verran :) Onko sinulla omaa blogia?

Sari

20. kesäkuuta 2010 klo 18.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu