Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kysymyksiä blogimaailmasta

14. syyskuuta 2010

Kysymyksiä blogimaailmasta

Yhdessä jos toisessakin blogissa on nyt puhuttu jonkun naistenlehden numerossa olleesta kirjoituksesta, jossa oli haastateltu muutamia aktiivisia bloggaajia ja heiltä oli kysytty erinäisiä kysymyksiä liittyen blogin pitämiseen jne. Minusta ne kysymykset olivat ihan hauskoja ja varmaan tekee välillä ihan hyvää miettiä että mitä varten ja kenelle sitä blogia tuleekaan kirjoitettua. Nyt aion vastata lehdessä olleisiin kysymyksiin itse, ja haastan myös kaikki halukkaat vastaamaan samoihin kysymyksiin omissa blogeissaan!

Miksi kerrot elämästäsi blogissa?
Hmm. Se on jäänyt tavaksi - aloitin joskus n. 15-vuotiaana. Kirjoitin silloin lähinnä siksi kun muutkin kaverit kirjoittelivat, se oli sellaista kevyttä ja aivan liian henkilökohtaista, en koskaan enää kirjoittaisi mitään niin intiimiä.. Siellä blogissa käytiin läpi kaikki mahdolliset rakkaushuolet ja ihastuksen ja/tai vihastuksen kohteet! Voi hirvitystä.

Myöhemmin avasin uuden blogin kirjoittaakseni kuulumisiani Meksikosta, en nimittäin halunnut kirjoitella satoja sähköpostiviestejä ja toistella samoja asioita kaikille eri ihmisille ja oli kätevää kun kaikki halukkaat pystyivät lukemaan tarinoita samasta osoitteesta ja sinne oli niin kätevää laittaa kuviakin joukkoon.

Meksikosta palattuani perustin tämän La Vida Loca:n ensin kertomaan siitä millaista oli paluu Suomeen ja miten elämä lähti rullaamaan sen jälkeen kun maailman ihanin aika Meksikossa oli ohi. Ja tähän minä olen nyt ns. jumahtanut ja olen hyvin rakastunut La Vida Loca:an! Kuten olen jo varmasti miljoona kertaa täällä todennut: bloggaaminen on ihan paras harrastus minulle ja on hyvin tärkeää että blogini on omannäköiseni.
Tämä kuva ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen mitenkään mutta minusta tämä vain on niin erinomainen! Tässä ollaan matkailuoikeuden luennolla! Minä olen tuo hassumman näköinen.
Mikä on hienointa, mitä bloggaaminen on elämääsi poikinut?
Blogi on tuonut minulle paljon ystäviä ja rutiinia kirjoittamiseen. Vaikka tämä ei mitään varsinaista asiatekstiä olekaan niin on silti mukavaa kun tekstintuottaminen ei ole jäänyt pelkästään vain koulutehtäviin. Mutta ne blogiystävät. Suurinta osaa heistä en ole koskaan tavannut IRL mutta rakastan heitä silti valtavasti! Kiitos kun olette olemassa ♥!

Mikä trendi on nyt mielestäsi ajankohtainen?
Ne kaikki miljoonat muotiblogit ja "päivän asut" tuntuvat olevan tosiaan se suurin juttu nyt. Harmi ettei itseäni jaksa kiinnostaa moisten lukeminen, olisi nimittäin mistä valita.
Tässä minun päivän asu-kuva! Tosin ei tältä päivältä ;).
Sitaatti blogista:
Tähän valitsin tuon tekstin joka minulla on tuolla yläpalkissa:

No pretendo parar.
¿Quién camina cuando se puede volar?
Mi destino es andar.

Kyseinen pätkä on Shakiran laulusta Gitana. Vapaa suomennus: "Minä en aio pysähtyä. Kuka kävelee kun voi lentää? Minun kohtaloni on kulkea."

Ps. Ja jos keksitte lisää hyviä kysymyksiä liittyen bloggaamiseen tai oikeastaan ihan mihin vain, niin vastailen mielelläni! :)

Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

Blogger Ioanna kirjoitti...

Sulla on kivoin päivän asu, mitä olen nähnyt aikoihin. Nimim. Yksi Brasilia-fani :D Tosin en minäkään niitä asukuvia niin usein näe, kun en lue varmaan yhtään blogia, jonka itse laittaisin kategoriaan "muotiblogi". :-)

Tämmöset lifestyle-blogit, jos sinä sinne nyt kategorisoituisit, on paljon kivempia! Ja vielä parempi, jos se on toisen ulkomailla asumisesta haaveilevan blogi. :-)

14. syyskuuta 2010 klo 22.56  
Blogger Sari kirjoitti...

Moikka loanna! Joo, mä tilasin ton paidan netistä kymmenellä eurolla enkä yhtään kadu että ostin :D !

Minua ei jostain syystä kiinnosta yhtään ne muotiblogit. Kiinnostaa enemmän lukea just lifestyle-blogeja, ja erityisesti sellaisten ihmisten jotka asuvat tai ovat asuneet tai ehkä joskus asuvat ulkomailla :).

Sun blogilla on muuten ihan paras nimi! Home is where your heart is. Your heart is where your love is. Your love is where you gave it to.. <3

14. syyskuuta 2010 klo 22.59  
Blogger -S- kirjoitti...

Olipas kiva postaus...ties vaikka varastaisin aiheen jossakin vaiheessa. Nyt vain tuntuu ettà on kovasti kirjoitettavaa...liian vàhàn aikaa.

14. syyskuuta 2010 klo 23.44  
Blogger Sari kirjoitti...

Minusta oli tosi kivat kysymykset.. Yksinkertaiset, mutta kuitenkin .. Harmi ettei niitä ollut enempää, olisi päässyt vielä syvemmälle oman pään sisään :D

14. syyskuuta 2010 klo 23.47  
Blogger Susa kirjoitti...

Mustakin kiva ja mielenkiintoinen postaus! :)
....ja ehka varastan aiheen myohemmin...

15. syyskuuta 2010 klo 9.31  
Blogger Ioanna kirjoitti...

Oi, kiitos! Keksin nimen alunperin ihan siitä kun teksti luki entisen työpaikkani seinällä - kyseessä oli siis irkkupubi, jossa työskentelin puolisen vuotta 19-vuotiaana juuri ennen muuttoa ulkomaille. :) Kuvastaapa vaan niin täydellisesti tuntemuksia silloin kun aloin kirjoittaa blogia - ja edelleenkin. :)

15. syyskuuta 2010 klo 22.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu