Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

AuTtaKaA OmIa EnsIn !!2222"!111!!

18. huhtikuuta 2010

AuTtaKaA OmIa EnsIn !!2222"!111!!

Minua ihmetyttää, kun monet lisäävät facebook-statukseensa jotain tämäntapaista:
"Meillä on lapsia, jotka menevät nälkäisinä nukkumaan...Vanhuksia, joilla ei ole tarvittavia lääkkeitä....Psyykkisesti sairaita ilman hoitoa....Joukkoja ilman kunnollisia varusteita....Mutta lahjoitamme miljoonia muihin maihin auttamatta omia ensiksi...99% teistä ei tule olemaan rohkeutta kopiomaan tämä teksti ja käyttää edelleen!!!! ONKO SINULLA?"

"Meillä on rahtareita, jotka menevät nälkäisinä nukkumaan. Juitsareita, joilla ei ole tarvittavia lääkkeitä. Psyykkisesti sairaita sprintterikuskeja ilman hoitoa. Lastareita ilman kunnollisia työkoneita. Silti ostatte ulkomaalaisilta toppahousuilta kuljetuspalveluita auttamatta omia ensiksi. 99% teistä ei tule olemaan rohkeutta kopioida tätä tekstiä!"
Siis hohhoijaa. Tuleeko muka joskus sellainen absoluuttinen tilanne että kaikki omat on jo autettu jonka jälkeen sitten voidaan siirtyä auttamaan muita? Tai ostamaan palveluita muilta? (Minä ainakin ostan siltä jolta saan parhaan tarjouksen riippumatta siitä pyörittääkö lafkaa suomalainen vai ulkomaalainen.)

Siis ihan oikeasti. Ei voi muuta sanoa kuin että valoja päälle!! Kyllähän näistä toki tajuaa mitä näillä haetaan mutta silti. Hohhoijaa. HOHHOIJAA. Ihan aikuisten oikeesti.

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kirjoitus!!
Minä myös olen juuri tuosta aiheesta keuhkonnut siihen asti, kun vain en enää jaksanut. Totesin, että ne on ne samat ihmiset, jotka liittyvät kaikkiin ihme ryhmiin joko ajattelematta asiaa ollenkaan, tai sitten ymmärtämättä ollenkaan.
Ja muutenkin, jos maksan palkastani kuukausittain veroa yli 600e ja teen vapaaehtoistyötä ystäväpalvelussa, koen voivani lahjoittaa hyvällä omalla tunnolla rahaa halutessani kenelle ikinä itse haluankin. Ja siihen ei minusta ole työttömällä yh-äidillä facebookissa mitään sanomista!

18. huhtikuuta 2010 klo 23.00  
Blogger Sari kirjoitti...

Hehhh no hyvä että löytyi joku samalla tavalla ajatteleva !! Minä liityin siihen yhteen uuteen ryhmään, "ULKO MAALAISTEN TULI VUORTEN PÖLY PILVET TAKAISIN ULKO MAILLE!" - minusta tuo on niin erinomaisen loistava ja kertoo niin paljon.. sääli että ne joille tuo on tarkoitettu eivät sitä taida tajuta ;D;D;D

18. huhtikuuta 2010 klo 23.04  
Blogger Yaelian kirjoitti...

Hola Sari!
Olen kai liian harvoin FB:ssä kun en ole tuollaista huomennut;D

19. huhtikuuta 2010 klo 10.50  
Blogger Sari kirjoitti...

Yhdessä vaiheessa kiersi toi ensimmäinen, toi jälkimmäinen on "uusi"... Olet onnekas kun ei ole sattunut kohdallesi näitä verenpaineennostattajia :D

19. huhtikuuta 2010 klo 14.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu