Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jos sä tahdot niin

28. helmikuuta 2010

Jos sä tahdot niin

Suuret pahoittelut laiskasta blogaamisesta! Uusi kiva elämä on vienyt ihan täysin mukanaan. On ollut paljon uutta ja kivaa ja elämä rullaa tosi hienosti täällä.

Eikä minulla itseasiassa ole aikaa kirjoittaa nytkään vaikka haluaisin. Minulla on muutamat rästiprojektit tekemättä ja ranskan sanakokeeseen harjoiteltavaa. Kaikki on kuitenkin erinomaisen hyvin. Hiihtolomaviikonkin vietin Haminassa leipomossa.

Mutta on täällä Porvoossa muutama huonokin puoli:

1) parkkipaikat ja parkkipirkot. Keskustassa on maailman huonoiten parkkipaikkoja. Koulun läheisyydessä on ainoastaan 2h tai 4h parkkeja - ihmiset joutuvat kesken työ-/koulupäivän lähtemään muuttamaan aikaa parkkikiekkoon. Ja parkkipirkot tietävät, että meillä alkaa koulu klo 8:15, ja tulevat siksi heti klo 12 jälkeen kyttäämään viattomien ammattikorkeakouluopiskelijoiden autoja!!! Törkeää. Itse en ole vielä onneksi siellä päin parkkisakkoa saanut mutta lienee ajan kysymys vain.....

2) Tämä kerrostalo jossa asun on äärettömän rauhallinen. Ei mitään villejä bileitä tai muitakaan häiriötekijöitä. Muut asukkaat pysyivät taidokkaasti koloissaan hyvin pitkään. Eilen kuitenkin törmäsin kolmeen heistä. Tervehdin jokaista, mutta YKSIKÄÄN NÄISTÄ EI VAIVAUTUNUT TERVEHTIMÄÄN TAKAISIN!!! Minua niin raivostuttaa. Jos kerran samassa talossa asutaan niin luulisi voivan edes hei sanoa? Yksi vanha mies tulee minua lähestulkoon päivittäin vastaan joko rappukäytävässä tai parkkipaikalla, olen tähän asti tervehtinyt häntä joka kerta mutten kertaakaan ole saanut mitään vastausta. Eilen häneen törmättyäni en enää tervehtiyt. Olkoon.

Muuten kaikki on ihanaa edelleen. Koulu on ihanaa ja koulukaverit ovat ihania. Koulu on myös rankkaa ja joiltain osin vaikeaakin, mutta olen tyytyväinen. Haasteellisuus on ilo ;).

Pus ! Yritän "ehtiä" blogin ääreen heti kun saan tämänhetkisen ison projektini alta pois!

Tunnisteet: , , ,

2 kommenttia:

Anonymous neiti kirjoitti...

Moi! Haen nyt keväällä myöskin Porvooseen opiskelemaan matkailua. Mitä pääsykokeissa on? Minkälaista matematiikka, minkälaista englantia? Onko ruotsia? Millainen haastattelutilanne on? Miten harjoittelit pääsykokeisiin - vai harjoittelitko? Kiitos miljoonasti jos viitsit vastata, mitä laajemmin sen parempi :D

1. maaliskuuta 2010 klo 7.36  
Blogger Sari kirjoitti...

Moi ! Tein sun kysymyksille ihan oman postauksen :)

1. maaliskuuta 2010 klo 21.54  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu