Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pusi pusi

9. joulukuuta 2009

Pusi pusi

On ollut oikein ilahduttavaa saada paljon ja pitkiäkin kommentteja teksteihin. Oli jo tämä kirjoitusmotivaatio taas vaihteeksi laskussaan, kunnes tieto siitä että joku edelleenkin tätä blogia lukee sai minut innostumaan taas vaihteeksi uudelleen. :)

Valitsin sitten lopulta sen ranskan opiskeltavaksi kieleksi. Olen muutamaan otteeseen ehtinyt olla siitä innoissani mutta ennen kaikkea KAUHUISSANI !! Sehän on hirveän vaikeaa!! Mutta kyllä minä pystyn, miksen pystyisi ;) ? Ja sitäpaitsi; belgialaisellani ystävälläni oli tällainen tilapäivitys facebookissa: "veut recevoir son paquet du mexique !!" Pystyn espanjankielen taitoihini nojaten suurella varmuudella arvaamaan että tuossa hän kertoo vastaanottoneensa paketin Meksikosta. Olenko väärässä?

Oikeastaan voisin nyt lisätä lahjatoivelistaan korvatunturille suomi - ranska sanakirjan. Mahtaako joulupukki lukea blogeja? ;)

Mieleni tekee jo muuttaa kohti Porvoota. Olen odottanut niin kauan! Vihdoin se tapahtuu. Pesänrakennusvimma on hirmuinen. Grr.

Tunnisteet: , ,

3 kommenttia:

Blogger //aNNiKa kirjoitti...

Belgialainen kaverisi haluaa vastaanottaa paketin Meksikosta. :)
tsemppia uuteen elamanvaiheeseen ja varsinkin ranskan opiskeluun!

10. joulukuuta 2009 klo 2.16  
Blogger Sari kirjoitti...

jaa HALUAA? no väärinhän se sit meni, mut sinne päin nyt edes ! :D Kiitos :)

10. joulukuuta 2009 klo 4.32  
Blogger -S- kirjoitti...

Nonni. Nyt kun vàhàn enemmàn antaa kielille ajatusta niin kyllàhàn se ranska on varmasti yhtàhelppoa YMMàRTàà kuin mità saksakin. Ongelmana on vain se àrràn lausuminen ja muutenkin sellainen nasaaliààni, mutta eihàn se haittaa jos sità hieman suomalaisittain puhuisi...tai sinà jopa ehkà hieman espanjalaisittain..Pààasia ettà on motivaatioita, koska se on kaiken a ja o kielen oppimiselle

10. joulukuuta 2009 klo 12.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu