Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Goodbye Andy!

4. tammikuuta 2009

Goodbye Andy!

Andy on nyt lähtenyt. Aika kuluu niin hirveän nopeasti. Tänään myös kuulin, että meillä tämän kevään abeilla olisi n. 14 koulupäivää jäljellä lukiota!?! Kuinka uskomattomalta se kuulostaakaan. Toisaalta se työmäärä jonka tietää olevan edessä kauhistuttaa: kokeita ja jo ennen koeviikkoa palautettavia töitä on paljon. Lisäksi olisi jo aika aloittaa aktiivinen lukeminen pääsykokeisiin! Mutta mikä olisikaan ihanampaa kuin päästä VIHDOIN lukiosta pois ja kohdata kaikki se akateeminen vapaus joka edessä odottaa (tosiasiassa tämä "akateeminen vapaus"tulee  varmaankin olemaan vain katkera tieto siitä kuinka EI ole päässyt opiskelemaan ja kuinka seuraava vuosi kuluu jossain hampurilaisravintolan tai marketin kassalla. Jeah..)

Photobucket
Ylemmässä kuvassa ovat Kotka-Haminan seudun tämänhetkiset vaihto-oppilaat + 3 meitä  suomalaisia veteraaneja eli ex-vaihtareita! Alemmassa kuvassa minä ja Andy kun oli aika sanoa goodbye! :(
Photobucket
Katsoin nyt toista kertaa The Golden Compass-elokuvan enkä voi muuta kuin todeta, ettei se vedä millään tavalla vertojaan alkuperäisteokselleen. Aluksi ihmettelin miksi rouva Coulter tuntui niin oudolta ja syy selvisi kun tarkistin asian kirjasta: hänenhän pitäisi olla MUSTATUKKAINEN ja niin hämmentävän kaunis ettei kukaan voi häntä vastustaa. Ja elokuvassa ruma ja vaalea. Voi voi. Myös monet sellaiset kohtaukset ja yksityiskohdat oli jätetty leffasta pois mistä henkilökohtaisesti pidin kirjassa eniten. 

Aaaah saisinpa aikaan enemmän! Voisin tehdä uudenvuodenlupauksen ja yrittää vähentää tätä raastavaa saamattomuutta, mutta tuskimpa sekään lupaus pitää. Voihan sitä silti yrittää! Niin..

Tunnisteet: , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu