Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Feliz navidad..!

26. joulukuuta 2008

Feliz navidad..!

Viime aikoina on tapahtunut hurjasti ja on ollut oikein kivaa. Jouluna olin todella liikuttunut kaikesta siitä SUOMALAISUUDESTA joka kaikessa huokui, ja luntakin oli! Hieno juttu. Joulupukki ei taaskaan käynyt sisällä asti, mutta jätti muutamia kivoja lahjoja kuitenkin ;) Tärkeimpänä varmaan täytyy mainita iPod Touch, josta olen haaveillut siitä asti kun se on markkinoille tullut.  JA SITTEN! Kolme tuotantokautta Serranon perhettä. Ihanaa!

Photobucket

Lisäksi paketeista paljastui Philip Pullmanin Universumin tomu-trilogia ensimmäinen osa (minulla on jo hyllyssä osat 2 ja 3) + kirjaan perustuva elokuva KULTAINEN KOMPASSI!
 Ihanaa, en malta odottaa että saan kirjan luettua, sillä en uskalla katsoa elokuvaa ennen kirjan lukemista ;). Muuna kirjallisuutena sain hillittömän tiiliskiven: UNIO MYSTICA, jossa esitellään Mika Waltarin elämää ja teoksia. 800 sivua! Ihanaa!

Photobucket

Liisalta sain kolme Viivi ja Wagner-lasia (Nais-lasi, tarkkaile juomistasi-lasi ja possu pussaa-lasi). Lisäksi Lissun paketti sisäsi ihanan Muumi-sarjakuvakirjan jota olin aikonut toivoakin joululahjaksi, mutten yllättäen muistanut. 

Jonkinlaista vihjailua taisi olla tuon "tarkkaile juomistasi"-lasin ohella myös Riikalta saadussa "little miss drama"-tyynyssä..! Humph.

Kaikista ihaninta taisi kuitenkin olla Niilon saama toppapuku! 

Photobucket
Photobucket

Joulupäivänä päädyin (yllättäen?) Jaskaan, jossa portsarit olivat tapansa mukaan ihania (toivottavasti taas luette tän...)! Haha. Niin.

Ainiin, olen KAUHUISSANI koska Meksikoon lähettämäni joulupaketti ei ole vieläkään päässyt perille ja näyttää postin sivujen mukaan jumittuneen jonnekin välille Mexico City - Coatzacoalcos :(. Maanantaina tai tiistaina piti olla perillä, mutta nyt on jo perjantai. Noh, uskottelen itselleni että johtuu joulukiireistä..!

Hirveä teksti. Anteeksi, ensi kerralla keskityn paremmin ;).

Tunnisteet: , , , ,

1 kommenttia:

Blogger Jasmiina kirjoitti...

Aa. Suomalainen joulu<3
...Mullakin on paketti juuttunu johonkin Mexico - Puebla välille. Johtuu siis varmaan tästä joulusta :))

26. joulukuuta 2008 klo 21.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu