Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Typeryksiä ja hauskuutta

26. marraskuuta 2008

Typeryksiä ja hauskuutta

Koeviikko on vihdoin menestyksekkäästi ohi! Sain filosofian kokeesta huonolla valmistautumisella 8, nyt tietysti mietityttää kuinka paljon parempaan suoritukseen olisi voinut yltää jos olisi lukenut kunnolla..! Äidinkielen preliminäärin tuloksia ei ole saatu, eikä myöskään minkään muun kokeen. Niitä odotellessa..

Eilen illalla jaskassa (paikallinen baari) ajauduin typerään poliittiseen keskusteluun vanhemman miehen kanssa, joka selvästi kuvitteli etten osaisi vastata tai esittää eriäviä mielipiteitä. Hän kehotti minua liittymään perussuomalaisiin, koska ne ovat "ainoita hyviä jätkiä", perusteluita tai esimerkkejä pyydettässä ei silti osannut sanoa mitään. Just joo. Lisäksi olin ihan periaatteessa erimieltä joistakin merkityksettömistä asioista päästäkseni sanomaan vastaan! Hah. Kysyi vielä olinko asunut Meksikossa slummialueella (näytänkö siltä?)!

Lumi aiheuttaa ristiriitaisia tuntemuksia. Alkujärkytyksestä selvittyäni minun on myönnettävä, että jollain kierolla tavalla nautin tuosta sohjossa autoilusta! Sisäinen rallikuski herää eloon, siis se sama puoli minusta joka jaksaa joka kevät surra oman moottoripyörän puutetta! Hah :)

Photobucket

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu