Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Taas hömppää

3. lokakuuta 2010

Taas hömppää

Kamalan huolestuttavaa että tämä on jo toinen hömppäpostaus ihan lyhyen ajan sisään mutta minulla tulee aina syksyisin hömppä-olo ja alan kiinnittää paljon enemmän huomiota ympärillä olevien ihmisten vaatteisiin ja muuhun. Ja nyt olen sitten hömppäillyt itsekin viikonloppuna oikein urakalla! Tai siis omalla mittapuullani urakalla.. Hömppäilen sen verran harvoin että heti kun vähänkin hömppäilen niin saan siitä paljon iloa. Hyvä niin :)

Ensinnäkin, kävin kampaajalla ja nyt minulla on taas otsatukka! Samalla värjättiin ja vahattiin kulmat. Mukaan lähti hiuspuuteria (KC professional, "So Many (four) reasons - Hair Powder") sekä kiiltoa tuovaa vallattomien hiuksien seerumia joka sisältää lämpösuojan (Paul Mitchell Super Skinny Serum). Väriä kirkastettiin vähän ja tummia raitoja tummennettiin - ei siis mitään kovin radikaalia mutta tuohon otsatukkaan totutteleminen vie minulta varmaan taas aikaa... Ikää lähti tuolla toimenpiteellä ainakin 5 vuotta pois :D!

Kävin vierailulla vanhempieni luona ja äidillä oli minulle siellä odottelemassa pikku ylläri: yö- ja päivävoidetta (Oriflame Optimals Nutri Calm kuivalle ja/tai herkälle iholle). Yksi kumpaakin!


Tästä kaikesta innostuneena kävin vielä itse shoppailemassa vähän puuteria (loppumaisillaan olevan vanhan seuraajaksi, Maybelline DreamMat powder), peitevoidetta (en yleensä käytä, mutta nyt olen taas innostunut käyttämään, Maybelline Pure Cover Mineral) sekä pari kynsilakkaa (jotka olivat tosin hukkaostos, Lumene Natural Code. Tosi huonoja!).


Tykkään kaikista maailman hiustenhoitotuotteista kaikkein eniten juuri Paul Mitchellin tuotteista. Aina kun vain mahdollista pyrin käyttämään niitä. Muutenkin käytän pääsääntöisesti vain ja ainoastaan kampaamoista saatavia tuotteita, sillä rakastan pitkää tukkaani siinä määrin paljon etten laita siihen ihan mitä tahansa. :)

Ja jottei lista jäisi liian lyhyeksi, niin ostin myös kolme erilaista harmaata villaneuletta, joista yksi H&M:ltä ja 2 Vero Modasta. Ihania. ♥ Yksi niistä tuossa ylimmässä kuvassa edutettuna. :)

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Blogger Sari kirjoitti...

L:n kommentti tähän mun hömppäilyyni: ":DDDDDDDDDDDd"

:( :D

3. lokakuuta 2010 klo 22.13  
Anonymous Mr. Dino kirjoitti...

Oikeasti hän varmasti tykkää tekstistäsi ! Kiva teksti, hömppä on kivaa :D

3. lokakuuta 2010 klo 22.17  
Blogger -S- kirjoitti...

Ihanat hiukset myòs otsiksella :D
Mità tarkoittaa jos vahataan kulmat? Entàs mihin hiuspuuteria kàytetààn? Olen pikkasen pihalla nàistà hòmppàilyistà, vaikka itsekin kyllà hòmppàilen...

4. lokakuuta 2010 klo 0.07  
Blogger Sari kirjoitti...

Arvaappas -S- että kenen postauksista tuli inspiraatio tuohon lettikampaukseen ;) Kun kulmat vahataan se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä että kuumaa vahaa laitetaan ja.. siis muotoillaan kulmat halutun muotoisiksi ja revitään vaha+lappu-yhdistelmällä ylimääräiset karvat pois :D Oon näköjään maailman huonoin selittämään sitä! Siis sama kuin vaikka säärikarvojen vahaus, eli siis karvanpoisto vahalla! Hahahaaa erinomainen selitys. Tosi kivulias toimenpide mutta toisaalta tosi nopea ja kipu menee melkein heti ohi. Ja karvat pysyy aika kauan poissa ja ton jälkeen on tosi helppo aina ylläpitää kulmien muotoa haluttuna.

Ja sitten toi hiuspuuteri.. Kampaajani suositteli sitä mulle kun kerroin että mulla menee tosi paljon rahaa hoitotuotteisiin kun on niin pitkät hiukset, ja että oon pyrkinyt harventamaan hiustenpesuväliä nykyisestä joka toinen päivä-systeemistä joka kolmanteen päivään. Hän kertoi että silloin viimeisenä päivänä ennen pesua monet käyttävät tuota hiuspuuteria joka käytännössä toimii samalla tavalla kuin tavallinen puuteri iholla, eli "kuivattaa" ja imee sen rasvoittuneen itseensä niin että hiukset näyttävät puhtailta :D Mutta ei toimi kovin hyvin tummissa hiuksissa kun se puuteri on vaaleaa. Vaaleisiin hiuksiin täydellistä :P Tulee pullosta ulos nesteenä mutta muuttuu tosi nopeasti siksi puuteriksi! Ihanaa ainetta :D

4. lokakuuta 2010 klo 0.17  
Blogger Sari kirjoitti...

ja se myös siis tuuheuttaa tosi hyvin lättäniä hiuksia :)

4. lokakuuta 2010 klo 0.23  
Blogger rva ruusunen kirjoitti...

Hömppä on just kivaa! Komppaan :)

Harmaa villaneule löytyy täältäkin, joskin bongasin sen Lindexiltä <3 Harmaa on ihana väri ja sen sävyt parhautta, oi oi! Ja väri sopii syksyyn (ja noin muutenkin) kuin nenä päähän :)

Minäkin oon vähän pettynyt noihin naturalin kynsilakkoihin, eivät oikein peitä mitään ellei laita kolmea tai neljää kerrosta.. Hmph.

4. lokakuuta 2010 klo 8.22  
Blogger Sari kirjoitti...

Mä aina syksyn tullen suorastaan villiinnyn kaikista hömppäjutuista ja neuleista :D <3 ! Kohta pitäisi viel hakea postista H&M:n paketti jossa on kaikkia meikkitarvikkeita kuten siveltimiä ja sellasta mitä en koskaan jaksa kaupasta ostaa :D

Laitoin kolme kerrosta tota keltaista lakkaa ja kun se vielä kuulsi läpi niin vedin yhden kerroksen vihreetä päälle.. Nyt on hyvät (ihanat myrkynvihreät), mutta tosi turhauttavaa laittaa neljä kerrosta lakkaa ennenkuin on hyvä! Kun esim H&M:n lakkoja riittää yksi kerros ja se pysyy monta päivää..

4. lokakuuta 2010 klo 11.26  
Blogger Ioanna kirjoitti...

Oi, sulla on ihanat uudet hiukset!
Mulla oli kans pari vuotta sitten vaaleat hiukset tummanruskeilla korostuksilla, nyt iski pieni kaipuu niihin... :-)

Sun blogi on kivaa viihdettä näin äärettömän tylsiin työpäiviin! :D

4. lokakuuta 2010 klo 14.16  
Blogger Sari kirjoitti...

Ioanna Kiitos :D ! Kiva jos saan aikaan viihdyttävää materiaalia.. Mulla on tosi kova draivi päällä blogin kanssa ja olen viimeaikoina postannus helposti kaksikin kertaa päivässä ja tekisi mieli kirjoittaa vaikka kokoajan jotain :D! Ja aina kommentit innostaa kirjoittamaan lisää :)

Ja parastahan tässä nyt on että SAIN SEN DUUNIN jeeee työhaastattelu meni tosi hyvin ja nyt ei sitten taas tarvitse olla niin huolissaan taloudellisesta tilanteesta ja työajatkin ovat opiskelijalle sopivia :)

4. lokakuuta 2010 klo 14.20  
Blogger Yaelian kirjoitti...

Hiuspuuteri! Mulle ihan uusi juttu myös. Saisikohan sellaista täältäpäin...Ihana tuo kampauksesi letteineen!

4. lokakuuta 2010 klo 14.33  
Blogger Sari kirjoitti...

Jaa-a empä tiedä saako :D Kannattaa kysyä kampaamoista!

Mulla on aina maailman ihanin olo kun oon käyny kampaajalla kun se on vaan niin ihanaa kun joku toinen käsittelee omia hiuksia ja sit on aina kiva kokeilla jotain uusia kampauksia niinkuin tota lettijuttua vaikka :)

4. lokakuuta 2010 klo 14.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu