Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Day Three: Eight ways to win my heart.

30. syyskuuta 2010

Day Three: Eight ways to win my heart.

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things you wish you’d never done.
Day Six: Five people who mean a lot (in no order whatsoever)
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession


Day Three: Eight ways to win my heart.
1. Nauru. Iloisuus. Iloiset ihmiset ovat ihania. On ihanaa kun joku nauraa sydämensä pohjasta. Ja en nyt tarkoita vahingoniloa ja vahingonilosta nauramista vaan aitoa riemua, elämän rakkautta.

2. Intohimo jotain asiaa kohtaan. Elämää, matkustelua, ruoanlaittoa, urheilua, mitä tahansa kohtaan. On upeaa kun ihminen tietää missä on hyvä ja tekee kaikkensa ollakseen siinä hyvä. On ihanaa kun ihminen rakastaa jotain niin paljon että omistaa sille koko elämänsä.

3. Ystävällisyys. Ihan yksinkertaisesti. Ilkeydellä ei minusta voita mitään ja se on typerää. Maailmassa on tilaa kaikenlaisille ihmisille eikä kaikista tarvitse pitää, mutta toisen ihmisen elämän hankaloittaminen vain siksi ettei pidä tästä on minusta ala-arvoista.

4. Innostuneisuus. Aito innostuineisuus jostain asiasta on niin upeaa ja hellyyttävää ja tempaa usein mukaansa.

5. Rehellisyys. Joskus on kovin vaikeaa olla rehellinen (sekä itselleen että muille) ja rehellisyys on minusta hyvin arvostettava piirre ihmisessä.

6. RUOKA. Kuinka noloa. Yleensä sanotaan että tie MIEHEN sydämeen vie vatsan kautta, mutta minulla toimii sama sääntö. Onneks L on hyvä tekemään ruokaa.

7. Rohkeus. Enkä tarkoita nyt sellaista "syöksyin suinpäin leijonan häkkiin koska en pelkää"-rohkeutta vaan ennekaikkea rohkeutta olla oma itsensä, hyväksyä itsensä ja muut kaikkine vikoineen, rohkeutta olla onnellinen ja unelmoida vaikka unelmien kohteet tuntuisivatkin kaukaisilta.

8. Pilke silmäkulmassa. Liittyy myös tuohon ykköskohtaan mutta silti vähän eri asiaa. Tiedättehän.. Sellainen kiva pikku pilke silmäkulmassa joka saa hyvälle tuulelle ja hymyilemään. Ihanaa.

Tulipa korkealentoista paasausta. Mutta ihan totta nuo ovat.. Ihailen kovasti noita mainitsemiani ominaisuuksia ja asioita ja tie sydämeeni menee usein juuri noiden kautta. :)

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu