Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kurja Tukholma

17. marraskuuta 2010

Kurja Tukholma

Tukholman matka ei ollut mikään erityisen nautittava miltään osin: shoppailuaikaa oli vähän eikä nähtävyyksiä ehtinyt katsella ollenkaan, oli kylmää, märkää ja tuulista eikä olisi tehnyt mieli kävellä oikein missään. Menomatkalla laiva keikkui puolelta toiselle niin että oli pakko mennä ajoissa pahoinvoivana nukkumaan (olin aivan varma että tällainen merimiehen geeneillä varustettu ihminen ei hätkähtäisi pientä merenkäyntiä mutta hups vaan miten voinkaan siellä pahoin!). Huokaus.
Tukholmassa näytti tältä.. Hrrrr
Paluumatkalla matka Viking Linen terminaalista kampin bussiasemalle oli maailman pitkin painavan urheilukassin kanssa, tuuli oli Helsingissäkin kamalan pureva ja parasta oli tottakai se että satuin valitsemaan sellaisen bussin joka kiersi Porvooseen ties mistä Sipoon kautta ja normaalista alle tunnin kestävä matka veikin puolitoista tuntia. Mutta nyt olen onnellisesti kotona ja voi miten se onkaan ihanaa! Pus.
Taitaapa olla niin että matkan parhaat muistot liittyvät ruokaan :D
Parhaat tytöt <3
Sain shoppailtua silti kaikenlaista ihanaa ja esittelen varmaan ainakin jotain niin pian kuin mahdollista. Minulla on aika kiirettä koulussa nyt ja olen miettinyt ainakin sata juttua tänne mistä pitäisi kirjoittaa ja joihin olisi jo kuvatkin valmiina mutta en ole vain yksinkertaisesti ehtinyt! Yritän petrata ;D.
Ihania katkarapuja laivan buffetissa <3
Viime sunnuntaina olin kutsunut vanhempani ja pikkusiskon luokseni isänpäivälounaalle ja tarjosin heille gazpacho-keittoa, tuoreita sämpylöitä, merellistä- sekä tavallista vihersalaattia, pasta bolognesea, raparperi-mascarpone-piirakkaa, jäätelöä ja kahvia. Ihanaa!

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Blogger Ciacy kirjoitti...

No harmi, kun tukholman matkalle sattui noin huonot ilmat.Noh, ainakin on sitten kiva tulla takaisin kotiin :D
Ihanan vàristà kynsilakkaa sulla!!!!
Toi raparperi-mascarpone kuulostaa yammylle.

17. marraskuuta 2010 klo 19.24  
Blogger Sari kirjoitti...

Joo, Tukholma on kesäisin aivan ihana kaupunki mutta kurjaa siellä on tähän aikaan vuodesta. Siellä vielä aina tuulee niin kovasti ja kylmästi!

Mutta iloa tuovat esim ihanat pipo ja lapaset jotka ostin sieltä ! Nyt ei Suomessa pitäisi talvella ainakaan pään ja sormien palella <3

Toi kynsilakka on tosiaan ihanaa! Ja tosi suosittua tällä hetkellä :D kaikilla tuntuu olevan sitä :P

Se raparperi-mascarpone oli niin ihanaa ettei mitään rajaa! Aivan täydellinen yhdistelmä :)

17. marraskuuta 2010 klo 20.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu