Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kirje joulupukille

9. marraskuuta 2010

Kirje joulupukille

Rakas joulupukki

Olen vähän aikaisessa kirjeni kanssa mutta kun tämä nyt on valmis niin en malta olla julkaisematta! 
Tänä vuonna olen ollut erityisen kiltti ja ahkera. Olen aloittanut opiskelut ammattikorkeakoulussa ja pärjännyt ihan hyvin. Olen myös tehnyt kahta erilaista työtä koulun ohessa ansaitakseni rahaa matkusteluun ja elämiseen. Olen pärjännyt silläkin saralla hyvin. 

Olen saanut tänäkin vuonna paljon uusia ystäviä matkoilla ja uuden koulun, paikkakunnan ja töiden kautta. Toivon kaikille uusille tuttavuuksilleni - tietenkään myöskään vanhoja unohtamatta - maailman parasta joulua ja ihania hetkiä tulevaisuuteen! 

Mutta rakas joulupukki, papa Noel. Vaikka minulla onkin näin kauniita ja hyveellisiä toiveita, niin materialistinen puoleni nostaa myös päätään. Muistinko jo mainita että olen ollut kiltti koko vuoden? Krhm. No kuitenkin, tällaisia asioita toivoisin joululahjapaketeista tänä jouluna löytäväni:


♥ Iittalan Origo-astiastoon täydennystä. Minulta löytyy entuudestaan kaksi pikkulautasta, kaksi pikkumukia, yksi jälkkärikulho sekä iso salaattikulho. Minulla on myös Iittalan arabiaa mutta se setti on jo täydellinen, ja siksi kartuttaisin mieluusti Origoa. Pliis kiltti joulupukki. Tiedäthän miten paljon rakastan astioita etkö tiedäkin! Vastavuoroisesti minä lupaan vastedes tiskata rakkaat astiani paremmin ja useammin. ;)

♥ Iittalan Essence-sarjan viinilaseja! Voitko kuvitella että minulla on kaapit täynnä astioita mutta ei yhtään tavallista viinilasia. Ja minä rakastan viiniä! Minulla on kaksi väkevän viinin nautiskeluun tarkoitettua viinilasia mutta toivoisin lahjaksi noita isoja, oikeasti viinille tarkoitettuja laseja. Ja jos vaikka jonkun viinipullon siinä samalla...

♥ Paul Mitchellin kaikki tuotteet toivotetaan rakkaudella tervetulleiksi tähän kotiin! Täällä ne saavat rakkautta ja hellyyttä sekä arvoisensa kohtelun. Varmaan korvatunturilta löytyy kampaamo josta näitä saa!

♥ GHD IV Styler muotoilurauta. Pliiz.

♥ Rahaa matkustamiseen. Simplemente. Sinulla on helppoa kun voit lentää porojen vetämällä reellä, mutta minä tarvitsen rahaa ostaakseni lentolipun. Ja kuten tiedät rakas papa Noel, minä rakastan matkustamista enemmän kuin mitään ja tulen onnettomaksi jos olen paikallani liian pitkään.

♥ Madventures, kansainvälisen seikkailijan opas. Olen tuon kirjan lukenut osittain ja se on aika hyvä ja hauska yleispätevä vinkkipaketti matkoille. Minä annoin itse tämän syntymäpäivälahjaksi matkaseuralle, nyt olisi minun korkea aika saada se hyllyyni!

♥ Tämä on toiveistani suurin: Natureshopin lampaannahkakengät! Papa Noel, sinä et varmaan edes tiedä millaista on kun on kylmä sillä sinulla on paksu kylmältä suojaava takki, sekä iso ja paksu parta naaman peittona, kaiken lisäksi olet varmasti Korvatunturilla tottunut kylmyyteen. Mutta minä ressukka palelen talvella jo lämmitetyissä sisätiloissa ja ulkona oleminen on minulle silkkaa kärsimystä! Jos minulla vain olisi kunnon kengät.. Ja kengännumeroni on muuten tuo 40-41, ihan vaan just in case....

♥ H&M:n karvainen tuubikaulahuivi. Unelma. 
L:n kommentti tähän: "mikä toi ihme karvareikä on tos?"
.....

♥ W7 Paintbox 77 pc Eye Shadow Palette - Täydellinen luomiväripaletti! Rakas papa Noel, minusta tulisi varmasti parempi ihminen jos minulla olisi tuollainen (:DDD)


♥ Ja suklaata hei. Jokainen nainen tarvitsee suklaata joululahjaksi! Lemppareita on perus Fazerin sininen ja Geisha!

Terveisin Sarppa
Minä jouluna 20v sitten!
Ps. Blogin lukijoilta toivoisin lahjaksi kasvavaa kommentointi-innokkuutta sekä että mahdollisimman moni liittyisi La Vida Locan faniksi facebookissa! ♥ 

Kuvien lähteet:
Iittala OrigoEssence

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Blogger Ciacy kirjoitti...

Nyt kyllà sanot heti, ettà miten ihmeessà sait tuollaisen kuvan blogiisi kuin tuo ensimmàinen kuvasarja, màki haluun osata!

9. marraskuuta 2010 klo 15.06  
Blogger Sari kirjoitti...

Öö mikä, siis toi kollaasi missä on noi juttujen kuvat? Tein kuvankäsittelyohjelmalla :D

9. marraskuuta 2010 klo 17.52  
Blogger Lady Laetitia kirjoitti...

Hieno uusi ulkoasu sulla!

9. marraskuuta 2010 klo 18.41  
Blogger ratón kirjoitti...

:) Toivottavasti Joulupukki käy blogia lukemassa :D

Toi origo sarja on tosi kaunis :)

9. marraskuuta 2010 klo 19.07  
Blogger Elmu kirjoitti...

Herran pieksut (ja rouvan nappikengät)sun kanssa !!!

Etkö tiennyt, että joulupukille kirjoitetaan wanhanaikaisia kirjeitä, jotka laitetaan johonkin näkyville ja tontut nappaavat sen käydessään tsekkaamassa sen kiltteyden? Ja se kirje aloitetaan näin: "Rakas joulupukki! Mitä sinulle kuuluu? Minulle kuuluu hyvää. Tänä vuonna toivoisin, että toisit oikein paljon lahjoja äidilleni, joka on maailman kiltein äiti." jne.

9. marraskuuta 2010 klo 19.21  
Blogger Sari kirjoitti...

Lady kiva jos tykkäät! Jotkut osat kaipaa vähän hienosäätöä.. Kyllästyin siihen vanhaan niin vaihdoin :D

Ratón joo, ojala! ;) Toi origo on ihan mahtava !

Voi Mami ;)

9. marraskuuta 2010 klo 19.28  
Blogger Ciacy kirjoitti...

tietty...hòh!

10. marraskuuta 2010 klo 19.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu