Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sormet ristissä

6. marraskuuta 2009

Sormet ristissä

Pääsykoe tuntui omasta mielestäni helpolta ja siltä kuin se olisi mennyt ihan hyvin - tiedä sitten jos kaikilla muillakin on samanlaiset aatokset ja taso korkea. Valintakoetilaisuuteen oli kutsuttu n. 160 hakijaa ja n. 100 putoaa pois. Saa nähdä kuinka käy !

Aineistoesseetehtävässä meillä oli puoli tuntia aikaa lukea 14-sivuista pro gradun osaa, joka käsitteli matkailumarkkinointia ja Suomea matkailumaana. Tämän jälkeen teksti kerättiin pois, ja meillä oli puoli tuntia aikaa kirjoittaa essee aiheesta "matkailumarkkinoinnin haasteet". Kirjoitin mielestäni hyvän jutun - toivotaan ettei oma arvostelukyky ole huonontunut :D !

Matematiikassa osasin 3/4 tehtävästä täysin. 3 ensimmäistä olivat tosi helppoja. Viimeisestä vaikeammasta tehtävästä saatan hyvällä tuurilla saada osapisteitä hyvästä yrityksestä. ;)

Haastettelussa kysyttiin mm. omia hyviä ja huonoja puolia. Sanoin huonoksi puolekseni sen, että olen aivan järkkymättömän ankara itselleni. Voih. Muuten haastattelutilanne oli hyvin rento ja mukava, työhaastattelunomainen.

Nyt sitten sormet ja varpaat ristiin kaikille lukijoille ;) ! Saisin jotain kirjoitettavaakin jos elämään tulisi suuria muutoksia kuten muutto uudelle paikkakunnalle, ensimmäinen oma asunto, uusi koulu... jne jne jne !

Tuloksia on odotettavissa aikaisintaan 23.11, luultavasti paria päivää myöhemmin. Jännittävää !

Tunnisteet: , ,

4 kommenttia:

Blogger Tiia kirjoitti...

täällä on ainakin peukut pystyssä ! (:

7. marraskuuta 2009 klo 0.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tsemii laama <3

7. marraskuuta 2009 klo 21.26  
Blogger Marq kirjoitti...

¡Suerte!

10. marraskuuta 2009 klo 22.41  
Blogger Sari kirjoitti...

Kiitos ! Gracias ! vähän jänskää ;)

11. marraskuuta 2009 klo 4.34  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu