Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

En ehkä tiedä mitä tehdä vaikka joskus olenkin varma ja joskus makaan aivan hiljaa ja uskallan vain epäillä

22. elokuuta 2009

En ehkä tiedä mitä tehdä vaikka joskus olenkin varma ja joskus makaan aivan hiljaa ja uskallan vain epäillä

Olen syyllistynyt viimeaikoina blogin heittellejättöön johtuen milloin ulkomaanvieraista, milloin väsymyksestä ja milloin siitä ettei minulla ollut tietokonetta käsillä. Vanhan uskollisen läppärini korjaaminen ei ollutkaan sitten niin helppo juttu kun aluksi luulin, sillä käyttöjärjestelmän asentaminen uudelle kovalevylle ei sujunutkaan niinkuin piti ja kone piti taas viedä takaisin liikkeeseen - siellä niitä poikia jo nauratti kun tulin tas läppäri kainalossa kylään. Perjantain lähettivät viestin että kone olisi valmis, mutta kun menin hakemaan pikkuistani kotiin olikin liike suljettu ja ovella lappu että kesäaikaan palvelua saa vain maanantaista torstaihin !! Voi rähmä. Minulla on nyt kuitenkin jo onneksi tämä ihanaakin ihanampi uusi iMac eli pöytäkone, josta olen haaveillut jo kohtuullisen kauan. Tällä on parempi kirjoittaakin!

Minulla oli siis taas vaihteeksi vieraita Meksikosta, (host-)pikkuveljeni Alex ja yhteinen kaverimme Viriato. Viriato vietti Suomessa 4 päivää, ja Alex viihtyi viikon verran. Alex mieltyi Suomeen siinä määrin että pyysi minua tsekkaamaan hänelle opiskeluvaihtoehtoja täältä, saa nähdä miten siinä käy. Kuvia laittaisin toki mielelläni, mutta kuvankäsittelyohjelman hankkiminen uudelle koneelle on toistaiseksi viivästynyt joten kuvia luvassa sitten joskus hamassa tulevaisuudessa.

Olen harkinnut lähteväni espanjankurssille parantelemaan kielioppitaitoja ja sanastoa. Kansalaisopiston ilmoittautuminen vain meni salakavalasti ohi, joten täytyy soitella heti maanantaina ja kysellä oisko peruutuspaikkoja tai jotain. Olisi kiva, opettajakin on ihan ihka-aito meksikolainen ;).

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon tässä tovin lueskellut sun blogias ja nyt vasta tajusin että miks oot niin tutun olonen! taidetaampa joskus olla törmätty lentiskentillä :P

24. elokuuta 2009 klo 17.01  
Blogger Sari kirjoitti...

aijaa ! kuka kumma mahdat sitten olla, missä päin pelaat? :D

24. elokuuta 2009 klo 17.06  
Blogger Marq kirjoitti...

Ei kai sitä kuvankäsittelyä niin kauheasti tarvi "hankkia", kyllähän perushommat tekee ilmaisilla Paint.netillä tai Gimpillä :)

1. syyskuuta 2009 klo 19.08  
Blogger Marq kirjoitti...

Ohops, olitkin laittanut iMacin. Onnea siitä. Gimp toimii, mutta vaatii säätämistä. Seashore on sekin ilmainen ja käy ihan perus-perussäätämiseen ja ohjelmana paljon mäkkimäisempi.

1. syyskuuta 2009 klo 19.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mihin olet hävinnyt sari? nykyään ei paljoa näe päivityksiä enää :S olis kiva kuulla siitä, miten sait vanhempasi suostuteltua vaihtoon.. ja mistä rahat? ja seki toki kiinnostais, kuinka paljon vuosi tuli kustantamaan? ilman omia ostoksia tietenkin :D meillä tuntuu että nuo ei sitte millään haluais päästää vaihtoon, ja kyselee vaan paljonko seki tulis maksamaan. ite meksikoon ois tarkotus mullakin :)
minävaan

6. syyskuuta 2009 klo 18.24  
Blogger Sari kirjoitti...

En ole minnekkään hävinnyt ! olen vaan ollut mukamas kiireinen eikä minulla muka ole ollut mitään asiaa :D voisin noista aiheista kirjoitellakin, hyvä idea :) kiitos !

6. syyskuuta 2009 klo 20.54  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu