Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Bolsassss bolsasss vanidaaaaad !

15. kesäkuuta 2009

Bolsassss bolsasss vanidaaaaad !

Anteeksi jo etukäteen, että sorrun taas tällaiseen pinnallisuuteen, mutten millään malta olla kertomatta eräästä minulle hyvin ominaisesta piirteestä - HIMOSTA KÄSILAUKKUIHIN !! Minulla on niitä kasoittain ja pinoittain pitkin poikin lojumassa ja ostan niitä jatkuvasti lisää.

Tässä kuvassa kaikkein rakkaimmat ja käytetyimmät laukkuni..

Photobucket
Vasemmassa yläkulmassa näkyvä ruskea laukku on Mexico Cityn lentokentältä. Sen vieressä oleva vähän suurempi olkalaukku on Only-merkkinen ja ostettu samannimisestä kaupasta. Siniset laukut ovat Tommy Hilfigeriä, samoin punainen oikeassa alakulmassa. Suurempi punainen laukku on "converse" - tosin vain halpa kopio jostain meksikolaisesta halpahallista, kun oli pakko löytää joku hätävaralaukku :D. Vasemmassa alakulmassa näkyvä hopeinen laukku on Meksikosta tuotu, ylioppilasjuhlia varten ostamani Lizz Minelli. Keltainen ja valkoinen ovat uusimmat, esprit-merkkiset laukkuni ja kaikkein ihanimmat <3

Photobucket
Tommyt

Photobucket

Tätä valkoista laukkua olin katsellut jo moneen otteeseen Espritin kaupassa, ja lauantaina ostin sen vihdoin tarkan harkinnan jälkeen ja sadoista tyhjistä "ei enää yhtään käsilaukkua"-lupauksista huolimatta, eikä kaduta yhtään !

Photobucket

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hienoja :) on ainaki mistä valita:D

22. kesäkuuta 2009 klo 12.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu