Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Se mekko

2. kesäkuuta 2009

Se mekko

Yleisön painostuksesta vielä kokonaisvaltaisempi kuva mekosta ;).
Photobucket

Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, se on ihana :)

2. kesäkuuta 2009 klo 18.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaunista, kaunista!! Onnittelut! -anni

2. kesäkuuta 2009 klo 22.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos sulla ei Sari ole suunnitelmia syksylle ja haluat takaisin Lattareihin niin tsekkaa seuraava linkki: http://www.ecuadorvolunteer.org/ Olin ite vapaaehtoistyössä ton järjestön kautta ja tykkäsin mielettömästi. Muut vapaaehtoislaiset oli sun ikäisiä eurooppalaisia nuoria, just koulunsa päättäneitä. Ecuador on upee maa, ja sieltä käsin on helppo käydä esim Galapagos-saarilla (suosittelen lämpimästi!:) ja naapurimaissa Perussa ja Kolumbiassa (joka on vielä Ecuadoriakin ihanampi maa, oikeesti!). Ite olin reissussa 8kk, joista puol vuotta vap.eht.työssä ja 2kk matkustelin ympäri Argentiinaa, Chileä, Perua ja Boliviaa. t.anni

5. kesäkuuta 2009 klo 18.55  
Blogger Sari kirjoitti...

Anni kertoisitko vähän enemmän tuosta? Miten päädyit lähtemään tuonne, mitä teit ensiksi, mitä käytännön järjestelyjä, mitä teit siellä...? yms?

kiinnoistaisi kyllä tuollainen ja varsinkin koska on lattareissa..

6. kesäkuuta 2009 klo 11.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Päädyin Ecuadoriin osittain sattuman kautta. Vapaaehtoistyö oli ollut mulla kauan haaveena. Googlasin eri vaihtoehtoja minne lähtisin ja minkä järjestön kautta. Useimmat niistä kiskovat hakijalta tuhansia dollareita eivätkä suomalaisjärjestötkään erityisen edullisia ole. Löysin Googlen kautta tuon yllämainitun Ecuador Volunteerin. Lennot jouduin maksamaan itse + järjestölle muistaakseni 200 USD kuukauden kuukauden ajalta. Viisumin hommasin Ecuadorin Helsingin konsulaatista. Ecuadorin pääkaupungissa Quitossa minulla meni rahaa noin 40 dollaria kuussa (elin aika niukasti). Työpanosta vastaan sain majoituksen ja ruoan. Suurimman kuluerän muodosti siis lennot ja ylimääräinen matkustelu muissa lattarimaissa sekä matka Galapagos-saarille (n.700-800e)).

Vapaaehtoistyöpaikkanani toimi quitolainen koulu, jossa opiskeli 3-15-vuotiaita sokeita ja kuuroja lapsia. Osa lapsista asui koulurakennuksessa, kuten minäkin. Opetin lapsille Braillea eli sokeainkirjoitusta, jonka opin itsekin vasta Ecuadorissa. Iltapäivisin järjestin kaikenlaisia aktiviteetteja lapsille. Työ oli välillä rankkaa, mutta lapset ihania ylivilkkaudestaan huolimatta :)

Muistaakseni joku saksalainen tyttö oli saanut Ecuadoriin rahoitusta EVS:n (European Voluntary Service) kautta. EVS rahoittaa lähes vain ja ainoastaan Euroopassa suoritettavaa vapaaehtoistyötä. Esim. Espanjassa on useita eri alojen projekteja joihin voi hakeutua. EVS:n tuki kattaa monesti niin matkat, vakuutuksen, majoituksen, ateriat, valmennuksen kuin myös pienen taskurahan. Eli vapaaehtoislaisen ei käytännössä katsoen tarvitse maksaa itse mitään. Juuri näin sen pitäisikin olla aina vapaaehtoistyöhön lähdettäessä (todellisuus on toista...).

Ehkäpä tuo EVS voisi olla sulle hyvä vaihtoehto? Ota heihin yhteyttä ja kysy mahdollisuudesta työskennellä Espanjassa taikka Lattareissa.

Toivottavasti tästä oli apua! :)

t.Anni

8. kesäkuuta 2009 klo 23.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hups, korjaus tuohon äskeiseen maratonviestiini: maksoin järjestölle 200 USD kuuden kuukauden ajalta. Eli tosi pieni summa muiden järjestöjen maksuihin verrattuna. t.anni :)

8. kesäkuuta 2009 klo 23.55  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu