Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nähdä oma sokeutensa ja kuunnella erehdyksiensä puhetta

27. tammikuuta 2009

nähdä oma sokeutensa ja kuunnella erehdyksiensä puhetta

Olen niin saamaton ja edelleen kai jollain tavalla kipeä viikonlopun jäljiltä. Kaikki mahdolliset paikat on kipeänä (siis sellaisetkin paikat joista luulisi etteivät edes VOI kipeytyä) eikä tee mieli liikahtaakkaan. Kuumetta on iltaisin (vähän, mutta on) mutta aamuisin taas ei. Voi voi. Filosofian koe meni hirvittävän huonosti, sillä en JAKSANUT keskittyä ja kirjoittaa niitä asioita jotka OLISIN TIENNYT! Kuinka surkeaa. Laadin hienot ja laajat listat asioista joita tiesin kysymykseen liittyen, mutta itse vastauksista tuli lyhyet, suppeat ja suurimmaksi osin myös tehtävänannon ohittavat. Mikä suuri harmitus mutta toisaalta haluan vain nukkua kunnes paranen ja päästä pian lukiosta pois. 

Jäljellä vielä psykologian koe ylihuomenna ja matematiikan preli ensiviikolla. Sitten alkavatkin ne kaikista karmeimmat koitokset; ylioppilaskirjoitukset. Äidinkielen eilistä tekstitaitopreliä tehdessäni koin hirvittävää avuttomuutta ja osaamattomuutta - saa varmaan olla tyytyväinen jos lopulliseksi arvosanaksi niistä virallisista koitoksista napsahtaisi edes C. Olen saanut tekstitaito-kurssilla harjoitustöistä 5/6, 4/6 ja 4/6. Näissä tehtävissä minulla on kuitenkin ollut paljon aikaa ja mahdollisuus pitää kirjoittamisen aikana pieniä taukoja tai tehdä jotain ihan muuta - ylioppilaskirjoituksissa on pidettävä hirveää kiirettä että ehtii edes kirjoittaa ne kaikki 3 vastausta, eikä 2 tuntia/tehtävä yksinkertaisesti riitä riittävän syvälliseen analyysiin. Siis minun kohdallani. Mierdaaaaaaa!

Haluan parantua koska terveenä en ole koskaan näin negatiivinen ja alakuloinen! :( Onneksi huomenna ei ole koetta = ei tarvitse nousta sängystä.

Lisäksi tähän loppuun voisin vielä ilmaista ärsyyntymykseni Nina Mikkosta kohtaan - siis tätä ruudinkeksijää jonka mielestä HUONOT ÄIDIT menevät töihin sen sijaan että hoitaisivat lasta kotona. MITÄ?? Itse olen ollut tarhassa jo ihan pienestä asti, ja minulla on kyllä kaikkein paras äiti. Mot.

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ihan vaan mielenkiinnosta, kavitko jo 2 vuotta lukiota Suomessa ennen sun vaihtarivuotta, kun nyt jo kirjotat?

28. tammikuuta 2009 klo 6.09  
Blogger Sari kirjoitti...

kyllä vaan, lähdin vaihtoon kakkosen jälkeen :)

28. tammikuuta 2009 klo 10.37  
Blogger Chuuko kirjoitti...

Ne äikän prelin tehtävät oli järkyttävät! Ja ne aineistot oli ehkä p*skimmasta päästä ikinä. Et oo varmasti ainoo joka on tuskastellu niitten kanssa! Hyvä etten ruvennu nauramaa kun luin tehtävät läpi, tuntu nimittäin hetken siltä ettei mitään niistä asioista ees ikinä oo opetettu lukiossa! Oliko muuten kalenterista napsittu paloja pois?

28. tammikuuta 2009 klo 19.47  
Blogger Chuuko kirjoitti...

Ja siin ykkösaineistos ei ees ollu kahta tai kolmea juttua, vaan se oli täynnä niitä hiton aikajuttuja!
Itelle ainaki tuottaa ti kuus tuntia paikallaa istuminen ja keskittyminen järkyttäviä ongelmia. En miä siäl nyttekää pystyny istumaa sitä, vaa lähdin jo yhen aikoissa pois kun tuntu et pää räjähtää jos vielä joutuu istumaa paikallaa :'D

29. tammikuuta 2009 klo 9.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu