Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

rise up this morning, smile with the rising sun..

25. maaliskuuta 2009

rise up this morning, smile with the rising sun..

Tuntuu, että intoa kirjoittamiseen olisi kyllä paljonkin, mutta ei oikein tiedä mistä sitä kirjoittaisi. Tällä blogilla ei tunnu olevan mitään erityistä teemaa tai sisältöä, enkä tiedä jaksaako kovinkaan moni lukija lukea näitä minun omia höpötyksiäni omasta elämästäni ja koulujutuistani, ehkä joku tuttu korkeintaan. Meksikossa ollessani oli loogista kirjoittaa Meksikosta, kulttuurieroista, ikävästä kotiin. Onneks lähden pian matkalle, ja saan taas jotain kirjoitettavaa. Ostin sellaisen 1000 places to see before you die-matkapäiväkirjan, johon aion kirjoittaa ihan käsin kokemuksia matkoistani. Jännittävää sinänsä, koska olen kirjoittanut käsin päiväkirjaa viimeksi kai ala-asteella. 

Tänään on ollut hyvin onnellinen päivä, ainakin tähän asti. Aamulla heräsin siihen, miten aurinko paistoi silmiin, lähdin kuntosalille, kävin tervehtimässä vaaria, varmistin kesätyöpaikkani (kolmeksi kuukaudeksi!! jee!) sekä kävin koululla kysymässä matematiikan ylioppilaskokeen alustavia tuloksia - olin suorastaan ylittänyt itseni ! Tähtäsin 8 pisteeseen, mutta sainkin 18, mahtavaa. Tuolla pitäisi tipahtaa jo B, vaikka tähtäsin yksinomaan läpipääsyyn. Hyvä juttu ! Eihän näillä papereilla paljon juhlita, mutta itselle on ainakin tärkeää että on pystynyt johonkin ja saanut loppuun jotain mitä on aloittanut. Elämä on hymy. :)

Tunnisteet: , ,

4 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

käyn tarkistaa sun blogin vähintään pari kertaa viikossa että ootko kirjottanu uutta, eikä siis olla tuttuja, vaan oon ihan eripuoleta suomee ;) joten kyllä tätä lukee ainakin joku ei-tuttu :D

26. maaliskuuta 2009 klo 14.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä kans luen! Olin itse Ranskassa vaihdossa samaan aikaan kiun sinä Meksikossa ja sen jälkeenkin on ollut kiva seurata sun elämää:) Toivottavasti kirjotukset meni hyvin!!

29. maaliskuuta 2009 klo 22.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ihan randomi seurailen sun Suomi-kirjoituksiasi, aiemmin luin Meksiko-blogiasi, mutta nyt olen siirtynyt näihin. Hauska lukea jonkun elämästä Suomessa, kun itse olen vaihtarina nyt täällä Costa Ricassa.

- Ville, costarica.vuodatus.net

1. huhtikuuta 2009 klo 19.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kokoajan on tullut meksikon blogisi jälkeen seurailtua myös tätäkin. Enkä minäkään ole tuttuja :)Itse olen lähdössä meksikoon vaihtoon todennäköisesti seuraavan lukuvuoden jälkeen ja olisi todella mielenkiintoista lukea jonkinlaisia "yhteenvetoja" vuodesta nyt kun olet asustellut Suomessa jo kohta vuoden vaihtarivuoden jälkeen. Esimerkiksi olisi mukava lukea mitä olisit tehnyt vaihtovuodessasi toisin, mitä olisit halunnu tehdä, mitä asioita olisit jälkeenpäin ajateltuna jättänyt tekemättä.. Kadutko mitään vuodestasi? Toinen kiinnostava asia olisi jonkinlainen yhteenveto siitä, mitä vaihtonlähtijän tulisi miettiä etukäteen, mihin asiohin varautua jo Suomessa ennen vaihtoonlähtöä tms. En nyt siis tarkoita esim. että mitä vaatteita kannattaisi ottaa vaan iha yleisesti :) Jos kiinnostusta riittää mainitsemieni asioiden kirjottelemiseen ja niin poispäin nii sellasesta ois kiva lukea :D

Minna

1. huhtikuuta 2009 klo 20.08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu