Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

paluu blogien pariin !

13. maaliskuuta 2009

paluu blogien pariin !

Olen hämmentynyt siitä, miten paljon ylioppilaskirjoitukset loppujen lopuksi ovat minua stressanneet - nyt vasta kun pahin on ohi alkaa huomaamaan miten paljon sitä tuli hermoiltua ihan turhaan. Nukkuminen on ollut katkonaista ja levotonta, ja eilen illalla päätin viettää täysin urheilu-, luku-, ja stressivapaan perjantain ja nukkua niin pitkälle kuin unta vaan riittää. Noh, heräsin tottumuksesta ja ennen kahdeksaa, mutta on ollut todella hämmentävää, kun ei olekaan tarvinnut panikoida ja lukea kuin hullu. Ihan kivaa.

Psykologian kirjoitukset eivät menneet odotusten mukaisesti, mutta läpi nyt varmasti kuitenkin. Äidinkieli olisi näillä alustavilla pistemäärillä jäämässä vanhojen pisterajojen mukaan 1-3 pisteen päähän M:stä, ja sitä tässä on itkeskelty nyt tämä ja eilinen päivä. Mieli on ollut muutenkin maassa, kun on tuntunut ettei mikään suju vaikka kuinka panostaisi, ja sitten taas on niitä jotka kirjoittavat kaikista aineista L:n mitenkään kokeisiin valmistautumatta.. Olen yrittänyt (tähän asti tuloksetta) keksiä missä sitä olisi oikeasti tosi hyvä, kun se ei näköjään ole edes tämä kirjoittaminen. Mistä saa uutta puhtia, kun tuntuu että on surkea epäonnistuja? 

Iloinen ja ihana asia on pian (joskus matikan kirjoitusten jälkeen) alkava "loma": ensin viikoksi perheen kanssa leville (♥ ihanaa !) ja sitten kolmeksi viikoksi Meksikoon ! Oooo !! Ehkä siellä sitten palailee usko itseen ;).

puspus!

Photobucket

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi kamala, teillä on käytössä nuo Sigman kirjat >:( Meillä oli käytössä yhdellä kurssilla ja inhosin kirjaa hyvin syvästi :D

Ja itsellänikään eivät kirjoitukset ole ollenkaan mennneet alkuperäisten -ja korkeiden- tavoitteiden mukaisesti. Se on kumma miten kaikki menee pieleen sen ainoan kerran kun pitäisi onnistua..mutta kyllä se siitä! Tsemppiä! ♥

19. maaliskuuta 2009 klo 0.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu