Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

50 lukijaa ja arvonta

18. marraskuuta 2010

50 lukijaa ja arvonta

Vähän tuolla facebookin puolella jo lupailin, että jos joskus saan täyteen 50 lukijaa niin järjestän täällä arvonnan.  Ja nyt on tullut se hetki!

En vielä tiedä mitä arpoisin enkä toisaalta välttämättä edes paljasta sitä ennen kuin arvonta on ohi :D Se ei kuitenkaan tule olemaan mitään superihanaa ja hienoa ja kallista, vaan joku kiva pieni juttu. Pelkästään palkinnon takia nyt tuskin kannattaa kenenkään siis osallistua.

Tämä on sitten samalla vähän niikuin lukijakysely, eli ihan helpolla en teitä kuitenkaan nyt päästä. ;) Arvontaan osallistuu vastaamalla muutamaan kysymykseen ja jättämällä kommenttiin nimimerkin sekä toimivan sähköpostiosoitteen tai linkin toimivaan blogiin. Anonyymit osallistujat jotka eivät sähköpostiaan jätä eivät valitettavasti voi osallistua :).

Kysymykset ovat seuraavanlaisia:
Kuka olet ja mistä tulet? Kuinka kauan olet lukenut La Vida Locaa? Miten alunperin päädyit tänne? Millaisista jutuista pidät erityisen paljon tai mikä tässä blogissa sinua kiinnostaa? Toivoisitko jotain tietynlaisia juttuja lisää? Ja tottakai myös voitte kertoa jos muuten on jonkinlaisia kehittämisehdotuksia, risuja, ruusuja, toiveita, muistoja, mitä vaan. :) Arvonta olkoon voimassa marraskuun loppuun asti! Lycka till :).

Pus pus.

Edit 1 // Heti kun järjestin tällaisen niin yksi lukija lähti lipettiin :( :D !
Edit 2 // Jos joku ei halua vastata tänne tai ei halua jättää sähköpostiaan näkyviin niin kilpailuun voi osallistua myös lähettämällä vastauksen sähköpostilla osoitteeseen sari.venalainen (at) gmail.com vaikka otsikolla "kilpailu blogissa" tai jotain vastaavaa :)

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Blogger Ioanna kirjoitti...

Musta tuntuu, että olen koko ajan sulle kommentoimassa, mutta antaa nyt tulla taas :D

Minä olen Anu. Asun Helsingissä, minne päädyin Lapista Kreikan kautta. En muista, koska oikeasti olen eka kerran lukenut La Vida Locaa, koska kävin jonkun aikaa seurailemassa satunnaisesti ennen kuin aloin lukemaan säännöllisesti. :) Mutta muistan edelleen, kun sä kävit eka kerran mulle kommentoimassa (olin lukenut blogiasi jo joskus ennen sitä), kun asuin vielä Kreikassa!

Tykkään lukea eniten ihan sun tavallisesta elämästä, reissuhaaveita unohtamatta. :-) On kivaa lukea samanhenkisen ihmisen blogia, siksi minä varmaan täällä roikun. Haaveillaan yhdessä!

Hauskaa olisi, jos kertoisit joskus enemmän elämästäsi Meksikossa, koska se osa on ainakin multa mennyt vähän ohi. Mutta pääosin sanoisin, et jatka vaan samaa hyväksi havaittua, hauskaa ja hieman hömppää linjaa. Me gustas tú! :-)

18. marraskuuta 2010 klo 23.33  
Blogger Ciacy kirjoitti...

No minàpàs olen Italiassa asusteleva melki 30-vee ja silleen. Tuntuu tyhmàlle kirjotella itestà nyt kun luulen, ettà tiedàt jo sen oleellisimman :D
Sen sijaan vastailenkin jotain noihin muihin kyssiin.
Mà luulen, ettà olen lukenut tàtà blogia about vuoden tai jotain. En siis tiedà tuota sinun mexicoaikaista blogia. Tosin juttuina ne on ne jutut mitkà mua kiinnostaa kovasti. Lisàksi tietty kaikki tyrha hòmppàpòmppà on kivaa luettavaa, kun en halua netissà olosta liian raskasta, you know.
Ja sai tàssà jotain muutakin sanoa, eli làhettelen tàssà itselleni kovasti onnenapiloita jos se onni vaikka kààntyisi ja voittaisin jotain. En ole koskaan voittanut mitààn, joten nyt olis kyllà jo aika!!!! eheh ;) Arvonnat on silti kivoja :D

18. marraskuuta 2010 klo 23.38  
Blogger Sari kirjoitti...

Vakkarikommentoijat täten vapautettakoon itsensä esittelyn taakasta :D <3

18. marraskuuta 2010 klo 23.40  
Blogger Lady Laetitia kirjoitti...

Joo, eli moi :)
Sä jo tiedätkin kuka mä oon, mutta koska en täällä sitä taidakaan kertoa, niin ohitan tän kohdan :)
Löysin tänne ehkä muutama kuukausi sitten (saa korjata) kun aloitin blogielämän ja etsin kiinnostavia blogeja, joita lukea. Pidän siitä, ettet ole muotibloggaaja, vaan kerrot jokapäiväisestä elämästä ja sen iloista ja suruista ja opiskelijajuttuja on myös kiva lukea. En tiedä mitä toivoisin lisää, jatka samalla linjalla!

19. marraskuuta 2010 klo 0.03  
Anonymous M kirjoitti...

Tiedät kuka olen ja mistä tulen :D Oon lukenu aktiivisesti varmaankin jostain helmi-maaliskuusta saakka. No, jostain niistä ajoista kun meistä tuli facebook-ystävät ja näin että sulla on blogi :)

Rakastan matkajuttuja ja tykkäsin älyttömästi siitä 10 postauksen jutusta minkä teit aikasemmin syksyllä. Ja luen tätä blogia sen takia, että oot rakas ystävä ja äärettömän hyvä kirjoittaja (jos se ei oo tullu vielä selväksi niin olen taidoista kateellinen).

Ja tässä postauksessa pidin erityisesti tosta Lycka tillistä :D hehheh ;) Nii ja voiton sattuessa kohdalle tuskin tarviit mun sähköpostiosoitetta ni jätän sen kirjottamatta, koska en itseasiassa myöskään tiedä mihin se kuuluu laittaa :D

Pusss

19. marraskuuta 2010 klo 0.32  
Blogger Siivetön kirjoitti...

Kuka olet ja mistä tulet? Kuinka kauan olet lukenut La Vida Locaa? Miten alunperin päädyit tänne? Millaisista jutuista pidät erityisen paljon tai mikä tässä blogissa sinua kiinnostaa? Toivoisitko jotain tietynlaisia juttuja lisää?

Tiedät kuka olen :D Eli se siitä :DD Olen lukenut tätä kivaa blogia ainakin kuukauden, eli aika tuore tulokas/tunkeilija :D

Tästä blogista tekee mielenkiintoisen mukava kerrontatyyli, oli asia mikä tahansa. Verbaalista lahjakkuuttasi ihailen :) Keep it this way! Harika!

19. marraskuuta 2010 klo 14.43  
Blogger Tiia kirjoitti...

Ihan ensimmäisenä aloin lukea sun vaihtari blogia, isäni oli saanut äidiltäsi nettiosoitteen siihen blogiin ja itse tietysti vaihtarijutuista kiinnostuneena luin blogisi läpi monet kerrat. Kun vuotesi oli vietetty, niin aloit kirjoittaa tätä blogia. Seurasin tätä silloin tällöin ja keväällä 2009 tein oman vaihtariblogin, täten siis rekisteröidyin bloggeriin ja samalla lisäsin itseni viralliseksi lukijaksi. Mistä sitten pidän tässä blogissa? Seuraan muutamaa muotiblogia, joten tämä sinun blogisi on tosi hyvä ja sitä on hauskaa seurata. Täällä on oikeasti asiaa... muotiblogit tuppaavat joskus keskittymään vain pinnallisiin asioihin ja turhanpäiväiseen jauhamiseen. Blogisi ei löpise turhamaisesta, vaan aiheesi ja kirjoitustaitosi tekevät siitä parhautta!

p.s. ethän lopeta tätä ikinä?

20. marraskuuta 2010 klo 0.09  
Blogger Sari kirjoitti...

Heti kun järjestin arvonnan 50 lukijan kunniaksi niin yksi katosi pois ja nyt meitä on taas vain 49 :D Mutta mitäpä siitä <3

20. marraskuuta 2010 klo 11.12  
Blogger Lady Laetitia kirjoitti...

Oi, no älä masennu siitä, pian saat varmasti taas puuttuvan jäsenen :)

20. marraskuuta 2010 klo 15.17  
Blogger //aNNiKa kirjoitti...

Alotin aikoinaan lukemaan sun vaihtari-blogia Meksikossa -ei niin säännöllisesti. Sen jälkeen pystyin helposti samaistumaan sun kirjotelmiin mm. miltä tuntui suomalainen uuden vuoden juhlinta Meksikon vuoden jälkeen (se on jäänyt vahvimmin mieleen!). Pidän varmasti eniten siitä, että sun kirjotuksiin on niin helppo samaistua. :D Tai ainakin siitä johtuen jäin aikoinaan lukemaan tätä blogia.
En jaksa lukea muotiblogeja ja katsella lukemattomia kuvia ihmisten päivän asusteista, joten tykkään lukea sun ns. hyvällä tavalla "normaalista elämästä". :)

21. marraskuuta 2010 klo 19.35  
Blogger Ciacy kirjoitti...

àh, no nythàn mà vasta tajusin. Se olin minà joka làhdin lipettiin. Olen osasta poistanut vanhan blogini(tyò on vielà kesken), etten ole kahtena lukijana, mutta en arvannutkaan ettà tekisin nyt tàllaista harmia, eheh. Noh, nyt olen lukijanasi kerran ja kuten Laetitia tuossa jo sanoikin niin kyllà sinà varmasti nopeasti saat vielà yhden lisàà....ja hitsi jos ei niin mà palautan sen mun vanhan blogin tànne taas, hih!

21. marraskuuta 2010 klo 23.59  
Blogger Sari kirjoitti...

hahahah aaah Ciacy <3!! Hyvä, minä kun jo arvelin että olen kirjoittanut niin kamalaa juttua viimeaikoina että tuli viimeisenä niittinä jollekin tämä arvonta ja päätti lähteä lätkimään :DDD !

22. marraskuuta 2010 klo 0.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hoi! Tiedät tosiaan varmaan kuka olen ja mistä tulen :D olen lukenut juttujasi tammikuusta asti kun suhun tutustuin ja kuulin että bloggaat. Erityisen paljon pidän matkajutuista ja vähän kaikesta jotka liittyy jollain tavalla meidän yhteiseen elämään ja yhteisiin kokemuksiin, esim. Porvooseen, kouluun, Madridiin jne ;)Ei mitään kehitettävää, jatka samaan malliin ma nuppu <3 pusss.

-Matkaseura

22. marraskuuta 2010 klo 0.14  
Blogger Sara kirjoitti...

Heippa!
Olen Sara ja tulen Tampereelta. Tällä hetkellä olen Brasiliassa, Sao Paulossa vaihdossa.

En kyllä yhtään muista millon ekan kerran luin blogias, pari kuukautta sitten varmaan ja tänne eksyin muiden lukemien blogien kautta.

Kaikkein parhaita on matkajutut (varsinkin vaihtovuotta koskevan muistemut yms!) mut ihan arkisia juttujakin on kiva lueskella.
Suhtaudut elämään jotenkin niin mukavan rennosti :)

Yksi juttu! Onko sun vaihtariblogi vielä olemassa? Haluisin kovasti lukasta sen!

http://pohjoisentytto.blogspot.com/

beijos!

22. marraskuuta 2010 klo 2.39  
Blogger Sari kirjoitti...

Moikka Sara! Vanha blogi löytyy osoitteesta http://www.mex_sarri.vuodatus.net/ mutta varoituksen sana: NOISTA JUTUISTA ON AIKAA! Naiivius-alert! :D En ole itse edes kehdannut lukea tuota läpi jälkeenpäin ja siellä voi olla jotain tosi noloakin :)

22. marraskuuta 2010 klo 6.50  
Blogger Jetta kirjoitti...

Olen Jetta ja asun Seinäjoella. Oon vasta päässy tutustumaan sun blogiin, mutta näinki lyhyessä ajassa oon kovasti tykästyny siihen. Blogin kokonaisuus miellyttää kamalasti, joten ei mua heti lukijajoukosta saa eroamaan. :-) Liityin tosiaan vasta lujijaksi, vaikka oonkin hiljaisena lueskellu jonkun aikaa.

22. marraskuuta 2010 klo 13.52  
Blogger Elmu kirjoitti...

Pitääkö munkin kommentoida, että osallistun arvontaan?
Olen Elina ja asun Haminassa. Olen lukenut blogiasi aina ja päädyin tänne... jaa, enpä muista, ehkä mexico-blogin kautta? Pidän kaikista nupuista jutuista.
Haluan voittaa arvonnassa hienoja palkintoja.

22. marraskuuta 2010 klo 17.40  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu