Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Levillä, edelleen..

2. huhtikuuta 2009

Levillä, edelleen..

Sain kommenttien seassa ihanan ehdotuksen kirjoitusaiheeksi! Niistä on ollut viimeaikoina paljon pulaa, ja olenkin nyt suorastaan innoissani! Aihekin sattuu jostain kumman syystä olemaan minulle se kaikkein mieluisin ;) Kiitos Minna!

Aikaa kirjoittamiseen minulla ei ainakaan tällä hetkellä ole, vietän edelleenkin perhelomaa Levillä ja palaan kotiin vasta lauantaina myöhään illalla. Sunnuntai luultavasti kuluu pakkaillessa, ja maanantaina aamulla onkin jo lähtö kohti Meksikoa. Jee!

Äiti pilaili kustannuksellani aprillipäivänä ja väitti, että Lufthansan lentäjät olivat menossa lakkoon juuri sunnuntaina - ja arvatkaapa vain millä lentoyhtiöllä lennän maanantaina........... !! Olin lähes saada sydänkohtauksen, mutta vitsi paljastui ajoissa. Tosi hauskaa, HAA HAA.

pus pus !

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo ei mitään, hienoa jos kiinnostuit ehdotuksistani :) Ai niin, unohdin jo melkein sen kolmannen asian mikä mulla aluksi oli mielessä:D Että kirjoitathan sitten kaiken mahdollisen siitä tulevasta meksikon reissustasi, mm. mitkä kaikki asiat ovat muuttuneet sitten edellisen meksikon reissusi jälkeen vai oliko meksiko juuri samanlainen mitä lähtiessäsi jne. Pääsisisipä itekin pian lähtemään sinne jonnekin maailman toiselle laidalle, onneksi se on vielä edessäpäin :)

Minna

2. huhtikuuta 2009 klo 19.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu